Παναθηναϊκός: Η πρώτη βόμβα της χρονιάς, έκλεισε τον Λι της Μονακό για δύο χρόνια!

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ δεν είχε διάθεση για να… περιμένει και στο άψε-σβήσε έκλεισε τον 27χρονο Αμερικανό πόιντ γκαρντ της Μονακό για τα επόμενα δύο χρόνια.

Οι «πράσινοι» είχαν επικεντρωθεί στην απόκτηση του Πάρις Λι ο οποίος θεωρείται και είναι ο ιδανικός για να μπορέσει να βοηθήσει από τη θέση του οργανωτή. Ο Γιώργος Βόβορας και ο Αργύρης Πεδουλάκης δεν ήθελαν να περιμένουν μέχρι να τελειώσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, αλλά και του Αμερικανού με την Μονακό. Ο οποίος από την πρώτη στιγμή ήταν θετικός ώστε να φορέσει τα πράσινα. Ετσι μετά από συγχρονισμένες κινήσεις, ο 27χρονος Αμερικανός πόιντ γκαρντ (1,83 ύψος) και ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ συμφώνησαν για συνεργασία δύο ετών.

Η κίνηση της απόκτησης του Αμερικανού πόιντ γκαρντ και μάλιστα προτού τελειώσουν οι υποχρεώσεις των «πρασίνων», αποδεικνύουν πως η φιλοσοφία έχει αλλάξει. Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ θέλει να κλείνει άμεσα τις μεταγραφικές του υποθέσεις προτού γνωστοποιηθεί το ακριβές μπάτζετ της ομάδας. Ούτως ώστε να μην μπαίνει και στη διαδικασία… παζαριών κόντρα σε συλλόγους που έχουν μεγαλύτερα πορτοφόλια. Αν μη τι άλλο η μεταγραφή του Πάρις Λι, θα κλείσει άμεσα έναν τομέα που έχει «πονέσει» πολύ η ομάδα τα δύο τελευταία χρόνια. Αυτόν, του οργανωτή. Μόλις ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις του 27χρονου Αμερικανού με την Μονακό, αλλά και των «πρασίνων», θα γίνουν και οι σχετικές ανακοινώσεις.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News