Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Εκανε ατομικό ο Γιόβιτς με στόχο να παίξει με τον Ολυμπιακό

Ο Σέρβος γκαρντ είχε υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού στον τελικό κυπέλλου με τον Ολυμπιακό και το απόγευμα της Τετάρτης (30/3) ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Ο Στέφαν Γιόβιτς πάτησε παρκέ δύο μέρες νωρίτερα, κάτι για το οποίο σας είχαμε ενημερώσει Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Αρχίζει τις προπονήσεις την Παρασκευή (1/4) ο Στέφαν Γιόβιτς με απώτερο σκοπό να παίξει στο ντέρμπι του πρωταθλήματος κόντρα στον Ολυμπιακό (11/4).

Οι «πράσινοι» είχαν ένα ευχάριστο νέο. Ο Σέρβος γκαρντ ο οποίος είχε υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού στον τελικό κυπέλλου με τον Ολυμπιακό (20/2), έκανε το επόμενο βήμα. Με προσοχή πάντα. Ο 31χρονος πόιντ γκαρντ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στην απογευματινή προπόνηση της Τετάρτης (30/3) και σιγά, σιγά θα ανεβάζει στροφές. Προς το παρόν θα δουλεύει με κομμάτια που δεν συνδέονται με επαφή.

Στόχος των «πρασίνων» είναι να έχουν διαθέσιμο τον Γιόβιτς στο ντέρμπι του πρωταθλήματος στο ΟΑΚΑ στις 11/4. Σε ένα ματς που θα κρίνει το αβαντάζ της έδρας. Από εκεί και πέρα εκτός προπόνησης παρέμεινε φυσικά ο Οκάρο Γουάιτ, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο δύο ώρες πριν τον αγώνα με την Μακάμπι καθότι έχει ίωση. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Λευτέρης Μποχωρίδης ο οποίος έχει ενοχλήσεις στον δεξί καρπό και φυσικά δεν θα αγωνιστεί με την Ρεάλ.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News