Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Αρχίζει τις προπονήσεις την Παρασκευή (1/4) ο Στέφαν Γιόβιτς

Ο Σέρβος γκαρντ ο οποίος υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού στον τελικό κυπέλλου με τον Ολυμπιακό αναμένεται την Παρασκευή (1/4) να κάνει το επόμενο βήμα.

Οι «πράσινοι» στερούνται τις υπηρεσίες του Σέρβου πόιντ γκαρντ από τον τελικό του κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, αλλά την Παρασκευή (1/4) αναμένεται να ξεκινήσει τη δουλειά.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, είχε και έχει πολλές ατυχίες και απουσίες. Μία εξ’ αυτών ήταν ο τραυματισμός του Στέφαν Γιόβιτς. Ο 31χρονος Σέρβος πόιντ γκαρντ φόρεσε τα πράσινα για να βοηθήσει την ομάδα στο οργανωτικό κομμάτι. Όμως οι «πράσινοι» έκαναν το λάθος (συν την πιο άμεση αποχώρηση του Κέντρικ Πέρι) και του έδωσαν μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής. Κάτι το οποίο είχε παραδεχθεί και προς τιμήν του, ο Δημήτρης Πρίφτης.

Ετσι ο Στέφαν Γιόβιτς επιβαρύνθηκε περισσότερο από όσο θα έπρεπε, αλλά και με δική του επιθυμία να βοηθήσει τους «πράσινους». Ετσι στον τελικό του κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό (20/2) υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού στους προσαγωγούς. Εκτοτε δεν έχει αγωνιστεί και καθημερινώς κάνει εντατικά θεραπεία ώστε να μπορέσει να επιστρέψει το συντομότερο δυνατόν. Λόγω και του ιστορικού του, άργησε περισσότερο να πατήσει παρκέ. Όμως έφτασε η ώρα του επόμενου βήματος. Ο 31χρονος παίκτης αναμένεται την προσεχή Παρασκευή (1/4) να μπει σε ένα μέρος του προγράμματος των προπονήσεων. Όχι όμως σε ό,τι έχει να κάνει με την επαφή. Θα ξεκινήσει σε ατομικό επίπεδο.

Αν θα μπορέσει να αγωνιστεί στο ντέρμπι του πρωταθλήματος (11/4) κόντρα στον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, αυτό θα φανεί μέρα με τη μέρα. Το θετικό είναι ότι την επομένη του αγώνα με την Ρεάλ, ο Στέφαν Γιόβιτς θα πατήσει παρκέ και σταδιακά θα ανεβάσει στροφές.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News