Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Ανεβάζει σταδιακά στροφές, ο Παπαπέτρου

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου έκανε για πρώτη φορά μέρος του προγράμματος και αρχίζει σταδιακά να ανεβάζει τον απαιτούμενο ρυθμό για τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ.

Οι «πράσινοι» είδαν τον αρχηγό τους, να παίρνει μέρος για πρώτη φορά με την ομάδα (έκανε ένα κομμάτι του προγράμματος) μετά την επέμβαση στη μύτη.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ θα αντιμετωπίσει την Μπάγερν το βράδυ της Τρίτης (21.00) για την 31η αγωνιστική της Ευρωλίγκας και ο Ιωάννης Παπαπέτρου έκανε βήματα μπροστά. Ο αρχηγός των «πρασίνων» έκανε μέρος του κανονικού προγράμματος (στα κομμάτια που δεν περιλάμβαναν επαφή) και έδειξε πως σταδιακά βρίσκεται στον δρόμο της επιστροφής. Θυμίζουμε ότι ο διεθνής φόργουορντ έκανε στις 31 Γενάρη ενδοσκοπική επέμβαση για την αντιμετώπιση της ιγμορίτιδας και έκτοτε είναι στο στάδιο της ανάρρωσης.

Από εκεί και πέρα, ο Στέφαν Γιόβιτς (θλάση β’ βαθμού) παραμένει εκτός και είναι άγνωστο το πότε θα επιστρέψει ενώ εκτός αγώνα με τους Γερμανούς τέθηκε ο Λευτέρης Μποχωρίδης. Ο Ελληνας γκαρντ Μποχωρίδης ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον δεξιό καρπό και έκανε ατομικό πρόγραμμα και έτσι δεν θα αγωνιστεί.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News