Παναθηναϊκός μεταγραφές: «Χρυσώνει» τον Νικ Καλάθη για δύο χρόνια!

Οι «πράσινοι» θέλουν να φέρουν πίσω τον διεθνή γκαρντ και του κατέθεσαν μια δελεαστική πρόταση ύψους 2,8εκ. ευρώ για διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ θέλει να κάνει δικό του τον Νικ Καλάθη και προσπαθεί με όλα τα… μέσα για να τον κάνει να πει το «ναι». Οι «πράσινοι» προσέφεραν στην πλευρά του παίκτη μια άκρως ελκυστική προσφορά για δύο χρόνια που φτάνει τα 2,8εκ. ευρώ στο σύνολο. Εν ολίγοις του κατέθεσαν πρόταση για 1,3εκ. ευρώ τον πρώτο χρόνο και 1,5εκ. ευρώ για τον δεύτερο χρόνο. Φυσικά η αποδέσμευσή του από την Μπαρτσελόνα δεν έχει ολοκληρωθεί καθότι υπάρχει άλλος ένας χρόνος συμβολαίου με τους Καταλανούς με ποσό κοντά στα 1,8εκ. ευρώ, αλλά είναι σε καλό δρόμο και έτσι σύντομα ο Νικ θα είναι ελεύθερος.

Οι «πράσινοι» τον έχουν στην κορυφή των… θέλω τους και είναι κάτι λογικό. Μάλιστα αν πει το «ναι», σίγουρα θα αλλάξει πολλά στον σχεδιασμό του Ντέγιαν Ράντονιτς. Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ δεν επιβεβαιώνει αυτή την πρόταση, αλλά είναι λογικό και αυτονόητο πως η ομάδα κάνει και θα κάνει τα πάντα για να φέρει πίσω τον 33χρονο διεθνή γκαρντ που θα ανεβάσει το αγωνιστικό επίπεδο των «πρασίνων». Οπως και να έχει οι “πράσινοι” θέλουν να κάνουν την υπέρβασή τους, αλλά δεν είναι εύκολη υπόθεση. 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News