ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. - Α.Ο. ΧΑΝΙΩΝ 73 - 39: Ασταμάτητες οι «πράσινες»

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. επικράτησε με το εντυπωσιακό 73-39 του Α.Ο. Χανίων στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. επικράτησε με το εντυπωσιακό 73-39 του Α.Ο. Χανίων στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος», στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Α1 Μπάσκετ Γυναικών. 

Οι «πράσινες» αν και στο ημίχρονο βρέθηκαν να χάνουν με 28-26, ανέβασαν την απόδοσή τους και κάνοντας ένα εκπληκτικό δεύτερο μισό, πήραν μία ακόμα νίκη για την κούρσα του τίτλου στην Α1 Μπάσκετ γυναικών. 

Το «τριφύλλι» έκανε ένα σπουδαίο δεκάλεπτο στην τρίτη περίοδο, σημειώνοντας 24 πόντους και δέχτηκε μόλις τέσσερις με αποτέλεσμα το σκορ να ξεφύγει σε 48-32.

Η τέταρτη περίοδος είχε διαδικαστικό χαρακτήρα και έδωσε τη δυνατότητα στην Ελένη Καπογιάννη να πραγματοποιήσει αρκετές αλλαγές. 

Η Φιτζέραλντ έκανε το ντεμπούτο της με την πράσινη φανέλα και για πρώτη φορά ο Παναθηναϊκός αγωνίστηκε με τέσσερις αμερικανίδες. 

Τα δεκάλεπτα του αγώνα: 15-16, 26-28, 48-32, 73-39

Παναθηναϊκός (Καπογιάννη): Ριντ 15, Φίτζεραλντ 9, Ζιάκα 2, Σταμάτη 5, Λύμουρα 6, Κωτούλα 17(4), Μπουντούρη 4, Γρηγοροπούλου, Μυλωνάκη 2, Χολμς 11(12), Κάιζερ 2.

ΟΑ Χανίων (Σόφτσης): Τζουγκράκη 1, Αργυροπούλου, Σαλιάι 3, Πούλινς 3, Παπαδάκη, Τσιχλάκη 2, Οικονομάκη 1, Ροντρίγκεζ 14(3), Ντέλιτς 3, Χάρις 12.

Η αθλήτρια του ΠΑΟ, Γωγώ Σταμάτη δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα:

 «Επανήλθαμε με νίκη στις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις και σίγουρα πετύχαμε τον στόχο μας για σήμερα. Προσπαθούμε να συνδυάζουμε τις νίκες με καλές εμφανίσεις και να είμαστε προσηλωμένες στους στόχους μας. Ακολουθεί πλέον ένα δύσκολο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και το μυαλό μους βρίσκεται ήδη στο συγκεκριμένο παιχνίδι».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News