ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ: «Λουκέτο» στο ΟΑΚΑ, αναβλήθηκε το ματς!

Το ΟΑΚΑ ανακοίνωσε πως θα παραμείνει κλειστό έως την Τετάρτη (26/01) και θα επαναλειτουργήσει το πρωί της Πέμπτης (27/01), με συνέπεια την αναβολή του εξ αναβολής αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Ζάλγκιρις για τη 18η αγωνιστική της EuroLeague!

Το ΟΑΚΑ ανακοίνωσε πως θα παραμείνει κλειστό έως την Τετάρτη (26/01) και θα επαναλειτουργήσει το πρωί της Πέμπτης (27/01), με συνέπεια την αναβολή του εξ αναβολής αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Ζάλγκιρις!

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Διεύθυνσης του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών «Σπύρος Λούης» την Τρίτη (25/01) όλες οι εγκαταστάσεις που υπάγονται στο συγκρότημα θα παραμείνουν κλειστές μέχρι και αύριο (26/01) ένεκα των ακραίων καιρικών φαινομένων και της έντονης χιονόπτωσης που πλήττουν την Αττική και θα επαναλειτουργήσουν… καιρού επιτρέποντος από το πρωί της Πέμπτης (27/01).

Ως εκ τούτου, η προγραμματισμένη για αύριο εξ αναβολής -λόγω κορωνοϊού- αναμέτρηση της 18ης αγωνιστικής της EuroLeague ανάμεσα στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ και τη Ζάλγκιρις Κάουνας πρόκειται να αναβληθεί και να οριστεί εκ νέου, κάτι που αναμένεται να επικυρωθεί μέσα στις επόμενες ώρες και από τη διοργανώτρια αρχή.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News