ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ: Επίσημη η αναβολή του αγώνα από την Euroleague

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ: Η διοργανώτρια αρχή της Euroleague πως το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Ζαλγκίρις που ήταν προγραμματισμένο για την Τετάρτη (26/1, 21:00) αναβλήθηκε.

Επίσημη η αναβολή του αγώνα του Παναθηναϊκού με την Ζαλγκίρις Κάουνας που ήταν προγραμματισμένη για την Τετάρτη στις (26/1) στις 21:00 στο ΟΑΚΑ, μετά από ανακοίνωση της Euroleague.

Η αναμέτρηση που είχε αναβληθεί ξανά λόγω κορωνοϊού, δεν θα διεξαχθεί λόγω καιρικών συνθηκών, ενώ και η διοίκηση του ΟΑΚΑ είχε γνωστοποιήσει μέσω ανακοίνωσης πως για λόγους ασφαλείας οι εγκαταστάσεις θα ανοίξουν ξανά από την Πέμπτη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η εξ αναβολής αναμέτρηση για τη 18η αγωνιστική της EuroLeague ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τη Ζάλγκιρις Κάουνας που επρόκειτο να διεξαχθεί την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου στο ΟΑΚΑ αναβλήθηκε λόγω των έκτακτων μέτρων που έλαβε η Ελληνική Κυβέρνηση για τις κακές καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην ελληνική πρωτεύουσα από την περασμένη Δευτέρα.

Η EuroLeague θα εκτιμήσει μαζί με τις ομάδες τις καλύτερες δυνατές επιλογές για να ορίσει νέα ημερομηνία ανάλογα με τις διαθέσιμες ημερομηνίες. Περαιτέρω πληροφορίες θα δοθούν τις επόμενες ημέρες».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News