Νεμάνια Νέντοβιτς: «Δεν είναι αυτή η απόσταση μας με τον Ολυμπιακό»

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς μίλησε για το ματς με την Μπάγερν και αναφέρθηκε στο πρόσφατο ντέρμπι του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ με τον Ολυμπιακό.

Ο Σέρβος γκαρντ μίλησε και… εκτός παρκέ και έδωσε τη δική του εκδοχή για την εικόνα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ στο ΣΕΦ, αλλά και για την απαιτούμενη αντίδραση.

«Να κάνουμε όλοι ένα βήμα μπροστά στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ»

Οι «πράσινοι» θα υποδεχθούν το βράδυ της Τρίτης (21.00), την Μπάγερν για την 31η αγωνιστική της Ευρωλίγκας με στόχο να μπορέσουν να χαμογελάσουν. Ο Νεμάνια Νέντοβιτς αναμένεται να είναι από τα δυνατά χαρτιά της ομάδας. «Πρέπει να αντιδράσουμε. Είναι σημαντικό να δείξουμε αντίδραση τους επόμενους δύο μήνες. Στην Ευρωλίγκα παίζουμε χωρίς πίεση, πιο ήρεμοι. Όχι “χαλαροί”, αλλά χωρίς πίεση. Πρέπει να κάνουμε καλά παιχνίδια, δεν μπορούμε να πούμε κάτι άλλο». Ερωτηθείς για το αν η ποιοτική απόσταση κόντρα στον Ολυμπιακό αποτυπώθηκε μέσα από το -28, ήταν ξεκάθαρος. «Όχι, όχι δεν είναι αυτή η απόσταση. Θα έχουμε πολλά ματς απέναντί τους μέχρι το φινάλε της σεζόν. Αν φτάσουμε σε αυτούς τους αγώνες με υγιείς παίκτες και αν βρεθούμε σε καλή κατάσταση, πιστεύω πως έχουμε πιθανότητες». Ο Σέρβος γκαρντ αναφέρθηκε και στις απουσίες των «πρασίνων». «Κάποιοι παίκτες παίζουν σε διαφορετικές θέσεις για να καλύψουν αυτά τα κενά. Τον τελευταίο μήνα δεν έχουμε κάνει δύο φυσιολογικές προπονήσεις. Δεν μπορούμε να παίξουμε 5vs5. Όμως, είναι αυτό που είναι, το έχουμε συνηθίσει. Πρέπει να προσαρμοστούμε και όλοι να κάνουμε ένα βήμα προς τα μπροστά».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News