Γιώργος Βόβορας: «Ευτυχώς που αποφάσισα να μην πάω στον τελικό του ποδοσφαίρου με τον 8χρονο γιο μου»

Γιώργος Βόβορας: «Ευτυχώς που αποφάσισα να μην πάω στον τελικό στο ποδόσφαιρο με τον 8χρονο γιο μου»

Ο Γιώργος Βόβορας μίλησε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ενόψει των play-off του πρωταθλήματος της Basket League και αναφέρθηκε στον τελικό Κυπέλλου στο ποδόσφαιρο αλλά και στη Λάρισα.

 Όσα δήλωσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, ενόψει της σειράς με τη Λάρισα: 

«Το πιο σημαντικό στον 1,5 μήνα που επέστρεψα στην ομάδα είναι ότι είχαμε χρόνο να δουλέψουμε. Οι τραυματίες μας είχαν μία καλή αποκατάσταση και φτάνουμε στο τελικό στάδιο του πρωταθλήματος υγιείς, έχοντας προπονηθεί πολύ καλά. Έχουμε κάνει σημαντικά βήματα προόδου. Μέσα από τα παιχνίδια βρίσκουμε ρυθμό και κάνουμε τα βήματα προόδου που θέλουμε», τόνισε.

«Σεβόμαστε τη Λάρισα, στόχος μας είναι το πρωτάθλημα» 

Για την επόμενη αντίπαλο της ομάδας του αλλά και για τους στόχους του, είπε: 

Η Λάρισα έχει κάνει εξαιρετική πορεία και την σεβόμαστε. Πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί για να προχωρήσουμε στον στόχο μας, που είναι το πρωτάθλημα. Νομίζω για εμάς ήταν σημαντικό ότι προσπαθήσαμε τα παιχνίδια που είχαμε μπροστά μας να διαχειριστούμε το υλικό για να είμαστε έτοιμοι στα playoffs. Τα playoffs διαφέρουν από την κανονική περίοδο. Είναι 2-3 πράγματα που προσέχουμε και συζητήσαμε με τους παίκτες. Η διαχείριση συναισθημάτων μπορεί να διαμορφώσει μία σειρά playoffs. Οι λίγες κατοχές και τα λάθη. Αυτά τα τρία είναι τα πιο σημαντικά. Δουλεύουμε πάνω σε αυτό, γιατί οι παίκτες δουλεύουν με μεγαλύτερη συγκέντρωση. Ο στόχος είναι πολύ μεγάλος και πρέπει να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Η Λάρισα θα μας βοηθήσει σε αυτό».

«Πήρα τη σωστή απόφαση να μην πάω στον τελικό Κυπέλλου στο ποδόσφαιρο με το γιο μου» 

Ο προπονητής των «πράσινων» ρωτήθηκε εάν υπάρχει κάτι που θα τον έκανε να χτυπήσει το χέρι στο τραπέζι. 

«Παραμονή του τελικού Κυπέλλου του ποδοσφαίρου στο ΟΑΚΑ είπαμε να πάμε με τον γιο μου. Είχαμε πάρει εισιτήρια αλλά έπειτα από συζήτηση που έκανα με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού μου είπαν να μην πάω διότι τα πράγματα δεν θα ήταν εύκολα. Περίμεναν δύσκολες καταστάσεις και προτίμησα τελευταία στιγμή να μην πάω με τον γιο μου στο γήπεδο. Βλέποντας στην τηλεόραση τι έγινε ένιωσα καλά με τον εαυτό μου που δεν έβαλα ένα 8χρονο να μπει σε μία τέτοια διαδικασία και να δει ένα τέτοιο ποδόσφαιρο, μία εικόνα κακή για την ψυχολογία του. Ένιωσα ότι πήρα την σωστή απόφαση. Δεν θα ήθελα στα playoffs να νιώσει ένας πατέρας ότι πήρε την λάθος απόφαση φέρνοντας το παιδί του στο γήπεδο. Χαιρόμαστε που θα έχουμε κόσμο στα γήπεδα και εύχομαι να ευχαριστηθούμε τα παιχνίδια ήρεμοι με ωραίες καταστάσεις. Εγώ δεν θα αφαιρούσα την δίψα στην ομάδα για την κατάκτηση του τροπαίου». 

Το πρόγραμμα της σειράς Παναθηναϊκός – Λάρισα:

Παναθηναϊκός – Λάρισα (Κυριακή 29/5)

Λάρισα – Παναθηναϊκός (Τρίτη 31/5)

Παναθηναϊκός – Λάρισα (Παρασκευή 3/6)

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News