EuroLeague: Στην έδρα της Αναντολού Εφές το Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός

Η διεξαγωγή του Final Four της EuroLeague Women στην Ulker Sports Arena υποχρεώνει τη Φενέρμπαχτσε να μετακομίσει στην έδρα της Αναντολού Εφές, Sinan Erdem Sports Hall, για την αναμέτρηση της 34ης αγωνιστικής της EuroLeague κόντρα στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ.

Φενέρμπαχτσε και Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ θα αναμετρηθούν στις 8 Απριλίου στην Κωνσταντινούπολη για την 34η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της EuroLeague.

Ωστόσο, το ματς δεν θα διεξαχθεί στη φυσική έδρα της τουρκικής ομάδας, την Ulker Sports Arena, αλλά σε απόσταση 25 χιλιομέτρων, στην έδρα της Αναντολού Εφές, το Sinan Erdem Sports Hall.

Η αιτία που υποχρεώνει την ομάδα του Αλεξάνταρ Τζόρτζεβιτς να «ξεσπιτωθεί» κόντρα στους «πράσινους» είναι η διεξαγωγή του Final Four της EuroLeague Women στην Ulker Sports Arena, το διάστημα 8 με 10 Απριλίου.

Απ’ ό,τι φαίνεται, πάντως, η αναμέτρηση δεν θα έχει κάποιο ουσιαστικό διακύβευμα, καθώς η Φενέρμπαχτσε μοιάζει πλέον πολύ δύσκολο να προλάβει το «τρένο» των Playoffs, έπειτα από τις δύο σερί ήττες που σημείωσε σε Βιτόρια και Βαρκελώνη στην τελευταία «διαβολοβδομάδα» της φετινής περιόδου.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News