Τάιλερ Ντόρσεϊ: «Να αποδείξουμε ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα»

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ μίλησε στο sportday.gr και αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα του τελικού με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, αλλά και για το μέλλον του.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Μαρίνος Πρίντεζης

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ ετοιμάζεται για τον σπουδαίο τελικό με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ και μέσω του sportday.gr έδωσε το δικό του σύνθημα και τον στόχο που έχει.

«Στο τέλος της ημέρας, νικήσαμε και αυτό έχει σημασία»

Ο Ολυμπιακός πήρε αυτό που ήθελε κόντρα στην ΑΕΚ – έστω και δύσκολα – με 76-70 και έφτασε στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας και κατά συνέπεια θα ανταμώσει με τον Παναθηναϊκό μετά από 8 χρόνια. Οι «ερυθρόλευκοι», ίδρωσαν, αλλά στο τέλος χαμογέλασαν. Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ είχε τη δική εκδοχή. «Το κύπελλο είναι πάντα κύπελλο. Ενας σημαντικός στόχος. Το θέλουμε πολύ. Ναι δεν παίξαμε όπως θα θέλαμε, αλλά στο τέλος της ημέρας δεν έχει σημασία η διαφορά της νίκης, αλλά η ίδια η νίκη. Διότι κάναμε άλλο ένα βήμα και αυτό μας νοιάζει». Ο Ολυμπιακός θα ανταμώσει με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ για τρίτη φορά φέτος και οι δύο ομάδες έχουν από μία νίκη έκαστος. Ο ομογενής γκαρντ αναφέρθηκε στον τελικό. «Είναι ένας τελικός πρωταθλήματος. Θέλουμε να είμαστε έτοιμοι και να αποδείξουμε πως είμαστε η κορυφαία ομάδα της Ελλάδας». Ερωτηθείς για τα «κλειδιά» του αγώνα, ο Ντόρσεϊ ήταν ξεκάθαρος. «Σίγουρα θα πρέπει να είμαστε πνευματικά έτοιμοι. Να έχουμε απαντήσεις για όλα. Δεν υπάρχουν μυστικά μεταξύ μας. Εχουμε παίξει δύο φορές και έχουμε από μία νίκη, αλλά θέλουμε να βγάλουμε ενέργεια στην άμυνα και να έχουμε τις λεπτομέρειες».

«Ο Παναθηναϊκός έχει επικίνδυνους γκαρντ όπως ο Νέντοβιτς…»

Αλήθεια ο Τάιλερ Ντόρσεϊ είναι έτοιμος να βάλει ένα μεγάλο σουτ, όταν αυτό χρειαστεί; Ο 26χρονος γκαρντ τόνισε: «Θα δούμε. Ανάλογα την εξέλιξη του αγώνα. Τι θα χρειαστεί. Αν πρέπει θα το κάνω. Αν μου δοθεί η ευκαιρία θα το κάνω». Η αίσθηση που υπάρχει είναι ότι ο Ολυμπιακός υπερτερεί του Παναθηναϊκού φέτος. Αρα η πίεση του είναι μεγαλύτερη; Ο «μπόμπερ» του Ολυμπιακού ήταν ξεκάθαρος. «Δεν υπάρχει πίεση. Ξέρουμε τι σημαίνει αυτό το ματς για εμάς. Αυτός ο αγώνας. Μπορεί να είμαστε κουρασμένοι, αλλά όπως είπα θέλουμε να αποδείξουμε ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα». Ποιοι παίκτες του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ είναι επικίνδυνοι; «Ο Παναθηναϊκός ως ομάδα θέλει φυσικά προσοχή. Δεν είναι ένας παίκτης. Εχει επικίνδυνους γκαρντ με σουτ όπως ο Νέντοβιτς. Επίσης, θα πρέπει να προσέξουμε και το πικ εν ρολ με τον Παπαγιάννη». Το συμβόλαιό του λήγει το προσεχές καλοκαίρι και ο Ολυμπιακός θα ήθελε να του ανανεώσει. Ο ίδιος όμως έκανε την ντρίμπλα του. «Δεν ξέρω τι θα γίνει. Είναι ακόμα νωρίς. Θέλω πρώτα να τελειώσει η σεζόν και μετά να αποφασίσω».

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News