Τάιλερ Ντόρσεϊ : «Τώρα χρειαζόμαστε τους φιλάθλους μας περισσότερο από ποτέ»

Ο παίκτης του Ολυμπιακού, Τάιλερ Ντόρσεϊ μίλησε στην κάμερα της Nova μετή νίκη των ερυθρολεύκων στην Γαλλία κόντρα στην Βιλλερμπάν με 94-80.

Ο παίκτης του Ολυμπιακού, Τάιλερ Ντόρσεϊ μίλησε στην κάμερα της Nova μετή νίκη των ερυθρολεύκων στην Γαλλία κόντρα στην  Βιλλερμπάν με 94-80 για την 32η αγωνιστική της EuroLeague.

Ο Αμερικανός γκαρντ τόνισε πως οι ερυθρόλευκοι έχουν καταφέρει μία μεγάλη επιτυχία, αλλά κρατούν χαμηλά το κεφάλι. Ανέφερε πως όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος των Πειραιωτών στα Play-offs εκείνοι θα τα δώσουν όλα εκφράζοντας παράλληλα την χαρά του για την επιστροφή του 100% της χωρητικότητας στο ΣΕΦ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τάιλερ Ντόρσεϊ:

«Νιώθουμε καλά! Είναι μια μεγάλη επιτυχία, αλλά θα κρατήσουμε χαμηλά το κεφάλι. Έχουμε ακόμη ένα παιχνίδι μπροστά μας. Το σημαντικότερο είναι σε αυτό το σημείο της σεζόν να μένεις “ζεστός” και αυτό θέλουμε να συνεχίσουμε να κάνουμε. Δουλεύαμε όλη τη σεζόν σκληρά.

Ανεξαρτήτως ποιος θα είναι ο αντίπαλος, όλοι θα παλέψουν σε αυτό το σημείο της σεζόν. Επιτέλους το ΣΕΦ θα έχει το 100% της χωρητικότητας, οπότε θέλω να στείλω ένα μήνυμα στους φιλάθλους μας. Τώρα ήρθε η ώρα να γεμίσει το γήπεδο, τώρα τους χρειαζόμαστε περισσότερο από κάθε άλλο».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News