Στοίχημα: Οι «ψαγμένες» προβλέψεις της τελευταίας στιγμής για Ολυμπιακό, MVP και νικητή

Οι αποδόσεις των φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, τι πληρώνει ο Ολυμπιακός και ποιος πάει να κατακτήσει τον τίτλο του MVP στο Final Four.

Λίγες ώρες πριν από την έναρξη του Final Four του Βελιγραδίου, ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει την Εφές (19:00) και οι στοιχηματικές εταιρίες αντιλαμβάνονται πως οι «ερυθρόλευκοι» θα παίξουν τον… ρόλο τους στη διοργάνωση.

Με το τέλος της σειράς κόντρα στη Μονακό και την πρόκριση στο Final Four, οι book χρέωσαν στον Ολυμπιακό την τέταρτη θέση όσον αφορά τα φαβορί για την κατάκτηση. Έδιναν δηλαδή τη μικρότερη πιθανότητα στους Πειραιώτες να κατακτήσουν την Euroleague σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες.

Η Μπαρτσελόνα παραμένει το φαβορί σε αποδόσεις κοντά στο 2.50, ωστόσο ο Ολυμπιακός πλέον είναι το τρίτο φαβορί για κατάκτηση και παίζεται περίπου στο 4.50. Φυσικά παίζει τον ρόλο της και η Εφές, που αντιμετωπίζει στον πρώτο ημιτελικό τους «ερυθρολεύκους». Η περσινή πρωταθλήτρια Ευρώπης έχει λίγο μικρότερη απόδοση από αυτήν του Ολυμπιακού, κάπου στο 4-4.10! Τελευταία αλλά σίγουρα όχι καταϊδρωμένη είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, που βρίσκεται αυτήν τη στιγμή στο 5.50.

Μίροτιτς για MVP, Καλάθης για τις περισσότερες ασίστ και οι αποδόσεις των Σλούκα, Βεζένκοφ

Βέβαια πέραν από την κατάκτηση του τροπαίου αρκετά χρήματα παίζονται και ατομικά στους παίκτες. Ο τίτλος του MVP στο Final Four πηγαίνει φυσιολογικά σε κάποιον παίκτη της ομάδας που το έχει κατακτήσει και ο συνδυασμός της Μπαρτσελόνα με τον MVP της κανονικής περιόδου, Νίκολα Μίροτιτς δημιουργεί το μείγμα. Ο Μίροτιτς παίζεται σε απόδοση 5.00, ενώ από πίσω ακολουθούν οι Λάρκιν, Μίσιτς με απόδοση 7.50, τέταρτος είναι ο Καλάθης με 10.00.

Για τον Ολυμπιακό οι τρεις παίκτες που αποτελούν τα δικά του «φαβορί» για το MVP είναι ο Σλούκας σε απόδοση 11.00, ο Βεζένκοφ στο 14.00 και ο Τάιλερ Ντόρσεϊ στο 20.00.

Μίσιτς και Λάρκιν δίνουν τη δική τους προσωπική «μάχη» απέναντι στους Μίροτιτς και Βεζένκοφ για τον τίτλο του πρώτου σκόρερ, ενώ ο Καλάθης είναι γκράντε φαβορί για τις περισσότερες ασίστ της διοργάνωσης στο 1.80, την ώρα που η… ψαγμένη επιλογή του Κώστα Σλούκα παίζεται στο 11.00. Όσο για τα περισσότερα τρίποντα, ο Σέιν Λάρκιν βρίσκεται αυτήν τη στιγμή στο 3.50, ενώ ο Σάσα Βεζένκοφ στο… 17.00!

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News