ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ BC: «Πιέζει» για Ντόρσεϊ όσο εκείνος δε βρίσκει ομάδα στο NBA

Ο Ολυμπιακός είναι διατεθειμένος να περιμένει την απάντηση του Τάιλερ Ντόρσεϊ, αφού θεωρείται ιδανικό φιτ για την περιφέρεια της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα, με το φλερτ να φουντώνει όσο εκείνος δε βρίσκει ομάδα στο ΝΒΑ.

Οι «ερυθρόλευκοι» ψάχνουν τον γκαρντ που θα ολοκληρώσει το παζλ της περιφέρειάς τους και όσο οι ημέρες περνούν, με τον Ντόρσεϊ να μην υπογράφει στο NBA, τόσο το φλερτ μεταξύ τους φουντώνει.

Για τον Τάιλερ Ντόρσεϊ ήταν προτεραιότητα εξ’ αρχής το ΝΒΑ, αλλά παρότι υπήρχε ενδιαφέρον, ο Ελληνοαμερικανός δεν έχει βρει κάποιο συμβόλαιο. Ο πρώην γκαρντ της Μακάμπι αποτελεί το ιδανικό φιτ για τον Ολυμπιακό, τόσο αγωνιστικά χάρη στο καλό του μακρινό σουτ που θα βοηθήσει τα μέγιστα στο spacing και την αποσυμφόρηση του Σλούκα, αλλά και λόγω του ελληνικού διαβατηρίου που έχει στην κατοχή του, αφού οι Πειραιώτες θα επιστρέψουν από φέτος στην Basket League, κάτι που τους περιορίζει στο θέμα των ξένων.

Ο Ολυμπιακός ξεκινάει την προετοιμασία του εντός της εβδομάδας -με τους παίχτες του σήμερα να περνάνε ιατρικά– και για αυτόν τον λόγο θα πιέσουν ακόμα περισσότερο για την απόκτησή του. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν παίζουν… μόνοι τους στην υπόθεση, αλλά είναι διατεθειμένοι να περιμένουν την απάντηση του Ντόρσεϊ, που αποτελούσε τον διακαή πόθο του Γιώργου Μπαρτζώκα από το ξεκίνημα του καλοκαιριού.

Την περσινή σεζόν στη Μακάμπι είχε 11.2 πόντους, 1.6 ασίστ και 39% στο τρίποντο, σε 34 παιχνίδια.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News