Ολυμπιακός: Πρόστιμο 36.500 ευρώ και κίνδυνος τιμωρίας ενόψει playoffs

Ολυμπιακός: Πρόστιμο 36.500 και κίνδυνος τιμωρίας ενόψει playoffs. Η Euroleague τιμώρησε με 36.500 τον Ολυμπιακό για τη συμπεριφορά των οπαδών του στο ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Η Euroleague τιμώρησε με 36.500 τον Ολυμπιακό για τη συμπεριφορά των οπαδών του στο ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Δεν πέρασε απαρατήρητη από την Euroleague η κροτίδα που πέταξαν φίλοι του Ολυμπιακού, λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό την περασμένη εβδομάδα, ούτε και η χρήση λέιζερ.

Συγκεκριμένα για τα παραπάνω, καθώς και τα υβριστικά συνθήματα ο Ολυμπιακός καλείται να πληρώσει 36.500 ευρώ, ενώ πλέον οι «ερυθρόλευκοι» οτιδήποτε και να συμβεί θα θεωρηθούν υπότροποι.

Ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί την Μπαρτσελόνα (Παρασκευή 1/4) στο τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου για την Euroleague και πλέον γίνεται πολύ ιδιαίτερο, αφού μόλις χθες ανακοινώθηκε πως η χωρητικότητα για πρώτη φορά θα φτάσει στο 100%, κάτι που δε συνέβαινε λόγω των μέτρων κατά του κορωνοϊού.

Έτσι οι «ερυθρόλευκοι» που θα βρεθούν στις εξέδρες του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας θα πρέπει να δείξουν άψογη συμπεριφορά, ώστε να μην υπάρξει κίνδυνος τιμωρίας της έδρας για την οποία η ομάδα «παλεύει» έναν ολόκληρο χρόνο, ενόψει και των playoffs.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News