Ολυμπιακός: Οι τίτλοι τέλους μιας θρυλικής καριέρας έπεσαν με... μπλουζάκια «Πρίντεζης»

Ο Ολυμπιακός τιμά τον Γιώργο Πρίντεζη στην απονομή του πρωταθλήματος.

Το τέλος του Γιώργου Πρίντεζη είναι μία σπουδαία στιγμή για τον Ολυμπιακό. Έτσι οι Πειραιώτες μετά το 3-0 επί του Παναθηναϊκού και την κατάκτηση του πρωταθλήματος έστησαν μία γιορτή τόσο για τον τίτλο, όσο και για τον μεγάλο αρχηγό.

Στην απονομή του τροπαίου, οι πρόεδροι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, ο Γιώργος Μπαρτζώκας με το επιτελείο του αλλά και όλοι οι παίκτες του Ολυμπιακού φορούσαν μπλουζάκια που έγραφαν στην πλάτη το όνομα του Γιώργου Πρίντεζη, μαζί με τον αριθμό «15», για να δείξουν την ευγνωμοσύνη τους στον σπουδαίο αυτό παίκτη και σε όλα έχει πετύχει με τους «ερυθρόλευκους» στην καριέρα του.

Ο Σλούκας μάλιστα με το που βγήκε στο παρκέ, έδειχνει τη φανέλα και το όνομα του Πρίντεζη, ενώ με το που επέστρεψε ο αρχηγός, ο οποίος βγήκε τελευταίος επικράτησε πανδαιμόνιο!

Το μικρόφωνο πήρε αρχικά ο Πρίντεζης και δήλωσε πως από του χρόνου θα βλέπει μαζί με τους φίλους του Ολυμπιακού την ομάδα, όπως πριν 20 χρόνια, με τον Σλούκα να κάνει παρέμβαση και να ζητάει ένα χειροκρότημα για αυτήν την «παικτάρα» που δε θα βλέπουμε στα παρκέ από του χρόνου!

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News