Ολυμπιακός: Εκτός προπόνησης και οι Ντόρσεϊ, ΜακΚίσικ

Ολυμπιακός: Μετά τους Κώστα Σλούκα και Μουστάφα Φαλ και οι Τάιλερ Ντόρσεϊ, Σακίλ ΜακΚίσικ τέθηκαν εκτός προπόνησης για τον Ολυμπιακό, λόγω στομαχικών διαταραχών.

Μετά τους Κώστα Σλούκα και Μουστάφα Φαλ και οι Τάιλερ Ντόρσεϊ, Σακίλ ΜακΚίσικ τέθηκαν εκτός προπόνησης για τον Ολυμπιακό, λόγω στομαχικών διαταραχών.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Παρασκευή (1/4 – 21:00) στο ΣΕΦ την Μπαρτσελόνα, δίνοντας το τελευταίο του παιχνίδι στην κανονική περίοδο της Euroleague, αλλά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Γιώργος Μπαρτζώκας διαρκώς αυξάνονται.

Σλούκας και Φαλ δεν αγωνίστηκαν με το Περιστέρι, ενώ και οι Ντόρσεϊ, ΜακΚίσικ τέθηκαν εκτός προπόνησης. Οι δύο Αμερικανοί ένιωσαν στομαχικές διαταραχές, ενώ οι Σλούκας και Φαλ είχαν νιώσει από χθες αδιαθεσία.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας άλλωστε γνώριζε πως η συμμετοχή τους δεν είναι καθόλου βέβαιη, αφού μετά το παιχνίδι με το Περιστέρι τόνισε πως δεν ξέρει αν θα τους έχει στη διάθεσή του για την Παρασκευή, με την αποστολή του Ολυμπιακού να δυσκολεύει αρκετά, παρόλο που προβλήματα έχει και η Μπαρτσελόνα, που είδε τον Ντέιβις να τραυματίζεται στο ντέρμπι της Καταλονίας απέναντι στην Μπανταλόνα και να μένει εκτός «μάχης» για τρία παιχνίδια

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News