Ολυμπιακός: Δάκρυσε το Βελιγράδι για τον Γιώργο Πρίντεζη

Το τέλος της καριέρας του Γιώργου Πρίντεζη φαίνεται πως πλησιάζει και το Βελιγράδι… δάκρυσε αποθεώνοντάς τον.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει δώσει ένα ρεσιτάλ αυτό το τριήμερο στο Βελιγράδι και το αποκορύφωμά του ήταν η στιγμή που αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη. Ο μιρκός τελικός είχε περίπου ένα λεπτό για το φινάλε και οι φίλοι των «ερυθρολεύκων» ξεκίνησαν για πολλοστή φορά να τραγουδούν το όνομά του ρυθμικά.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας άκουσε το κάλεσμά τους και τον σήκωσε από τον πάγκο για να αποθεωθεί όπως του αξίζει από όλο το γήπεδο… Ο αρχηγός του Ολυμπιακού μάλιστα ήταν δακρυσμένος στο φινάλε, όταν η ομάδα συγκεντρώθηκε μαζί με τους προέδρους, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο για το καθιερωμένο «ζντο», σε μία ιδιαιτέρως φορτισμένη συναισθηματικά σκηνή.

Η αποθέωση του Γιώργου Πρίντεζη στην Stark Arena

 

Η αγάπη φυσικά είναι αμφίδρομη, με τον κόσμο του Ολυμπιακού να την εκδηλώνει χωρίς φειδώ στο πρόσωπό του και αυτόν να απαντάει, όταν μίλησε στην Euroleague TV στο ημίχρονο του μικρού τελικού, απαντώντας στα ελληνικά πως τους αγαπάει όλους.

Στιγμές που κατά πάσα πιθανότητα μαρτυρούν το τέλος μίας συγκλονιστικής καριέρας, που δυστυχώς για τον Πρι δε θα κλείσει με το τρόπαιο της Euroleague, αλλά μπορεί να συνδυαστεί με ένα ακόμα τρόπαιο, αφού ο Ολυμπιακός έχει ως τελευταίο στόχο το πρωτάθλημα Ελλάδας.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News