ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Αιμάτωμα ο ΜακΚίσικ, δεν ταξιδεύει στη Ρόδο

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ο Σακίλ ΜακΚίσικ δε θα ακολουθήσει την αποστολή του Ολυμπιακού στη Ρόδο, ενόψει του παιχνιδιού με τον Κολοσσό την Κυριακή (23/1 – 18:00), για την Stoiximan Basket League.

Και πάλι άτυχος στάθηκε ο Σακίλ ΜακΚίσικ που τραυματίστηκε στον παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ δε θα ακολουθήσει την αποστολή του Ολυμπιακού στη Ρόδο, ενόψει του παιχνιδιού με τον Κολοσσό την Κυριακή (23/1 – 18:00), για την Stoiximan Basket League.

Ο 31χρονος φόργουορντ στάθηκε και πάλι άτυχος, αφού υπέστη αιμάτωμα στον δεξιό μηρό, έπειτα από πτώση που είχε στο παιχνίδι κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ την Πέμπτη, για την 22η αγωνιστική της EuroLeague.

Νεότερα για την κατάστασή του θα υπάρξουν τις επόμενες ημέρες, όταν και θα επανεξεταστεί το πρόβλημά του, με τη συμμετοχή του στο παιχνίδι κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα την Πέμπτη (27/1) να τίθεται εν αμφιβόλω!

Θυμίζουμε πως ο ΜακΚίσικ είχε υποστεί αιμάτωμα στον τετρακέφαλο, μετά από χτύπημα και στο παιχνίδι κόντρα στην Φενέρμπαχτσε, τραυματισμό που ξεπέρασε και αγωνίστηκε κανονικά στο Τελ Αβίβ, όντας από τους καλύτερους παίκτες των «ερυθρολεύκων».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News