Μονακό - Ολυμπιακός: Ο Κέβιν Ντουράντ θα θαυμάσει Μάικ Τζέιμς και... Βεζένκοφ

Μονακό – Ολυμπιακός: Ο Κέβιν Ντουράντ θα θαυμάσει Μάικ Τζέιμς και… Βεζένκοφ στο τέταρτο παιχνίδι της σειράς των playoffs της Euroleague!

Τη στήριξη ενός… παλιόφιλου, του Κέβιν Ντουράντ θα έχει το βράδυ της Παρασκευής ο Μάικ Τζέιμς, στο παιχνίδι της Μονακό με τον Ολυμπιακό.

Οι Μονεγάσκοι υποδέχονται στις 22:00 τον Ολυμπιακό, στο Game 4 της σειράς, με τους «ερυθρόλευκους» να προηγούνται 2-1 στη σειρά, ωστόσο ο Μάικ Τζέιμς θα έχει ένα έξτρα κίνητρο…

Ο Αμερικανός γκαρντ της Μονακό, σύμφωνα με την «Equipe» έχει καλέσει στις εξέδρες του «Γκαστόν Μεντεσίν» τον Κέβιν Ντουράντ, που δεν κατάφερε να πάρει ούτε μία νίκη με την ομάδα των Νετς απέναντι στους Σέλτικς και πλέον απολαμβάνει τις διακοπές του.

Τζέιμς και Ντουράντ διατηρούν φιλικές σχέσεις από την περσινή τους θητεία στο Μπρούκλιν, με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα να θέλει να τους… χαλάσει το πάρτι. Ίσως μετά το τέλος της βραδιάς ο Κέβιν Ντουράντ να θαυμάσει αντί για τον φίλο του, τον… Σάσα Βεζένκοφ, να εξασφαλίζει την πρόκριση στο Final-4 του Βελιγραδίου!

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News