Euroleague Final Four: Μοναδικό, 12.000 φίλοι του Ολυμπιακού έβαψαν... κατακκόκινη τη «Stark Arena»

Euroleague Final Four: Μοναδικό, 12.000 φίλοι του Ολυμπιακού έβαψαν… κατακκόκινη τη «Stark Arena» για τον ημιτελικό με την Εφές.

Ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί… εντός έδρας στον ημιτελικό με την Εφές Αναντολού στο Βελιγράδι!

Final Four εντός έδρας για τον Ολυμπιακό στο Βελιγράδι. Η «Stark Arena» έχει βαφτεί κόκκινη με τον Ολυμπιακό να έχει την υποστήριξη περίπου 12.000 φίλων του στον ημιτελικό απέναντι στην Εφές. Μάλιστα η προσέλευση ήταν τέτοια που ξεπέρασε κάθε προσδοκία και ίσως πρόκειται για τη μεγαλύτερη… απόβαση φιλάθλων σε ένα από τα Final Four, αφού συγκρίνεται μόνο με εκείνη των φίλων της Μακάμπι, το μακρινό 2001 για τη Σουπρολίγκα.

Έλληνες και ξένοι που βρίσκονται στο γήπεδο παρακολουθούν απλώς σαστισμένοι τα τραγούδια των «ερυθρολεύκων», ακόμα και δημοσιογράφοι δεν έχουν ξαναβιώσει τέτοιες στιγμές και έχουν σπεύσει με τα κινητά τους να απαθανατίσουν τις στιγμές…

Τα ντεσιμπέλ σταδιακά ανεβαίνουν και εντός του γηπέδου και φυσικά οι φωνές του κόσμου του Ολυμπιακού αναμένεται να σπρώξει την ομάδα για την πρόκριση στον τελικό. Μάλιστα μισή ώρα πριν την έναρξη του αγώνα δεν έχουν καταφέρει να μπουν όλοι, ελέω των αυστηρών ελέγχων πέριξ του γηπέδου.

Οι παίκτες του Μπαρτζώκα μπορούν να νιώθουν σαν στο σπίτι τους, αφού οι εξέδρες είναι… κατακκόνινες όπως μπορεί να διαπιστώσει ο καθένας. Αν και υπάρχουν μέρη που φίλοι των δύο ομάδων συνυπάρχουν, παρότι οι Τούρκοι μοιάζουν με… σταγόνα στον ωκεανό.

Μένει να δούμε τι θα επικρατήσει στο φινάλε, το βάρος της Εφές που πρέπει να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί για το back to back ή το θεωρητικό… πλεονέκτημα έδρας των Πειραιωτών.

Η είσοδος της Εφές και του Ολυμπιακού

 

 

Δείτε τις εντυπωσιακές εικόνες με τους φίλους του Ολυμπιακού

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News