ΤΑΪΛΕΡ ΝΤΟΡΣΕΪ: Έντονο ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες του ΝΒΑ

Ο Αμερικανός δημοσιογράφος του ESPN, Έιντριαν Βοϊναρόφσκι έκανε γνωστό πως αρκετές ομάδες έχουν ήδη εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τον Τάιλερ Ντόρσεϊ. Εξέλιξη που επηρεάζει άμεσα και τον Ολυμπιακό, ο οποίος είχε στα πλάνα του τον πρώην γκαρντ της Μακάμπι.

Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να στρέψει αλλού το ενδιαφέρον του, για τη στελέχωση της περιφέρειάς του, αφού ο Τάιλερ Ντόρσεϊ που αποτελούσε βασικό του στόχο, πιθανότερα θα βρίσκεται στο ΝΒΑ την επόμενη σεζόν.

Ο Ελληνοαμερικανός γκαρντ έψαχνε τις πιθανότητές του να βρει συμβόλαιο στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, με τον Έιντριαν Βοϊναρόφσκι να κάνει λόγο πως έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων στην free agency. Κάτι που σημαίνει πως ο Ντόρσεϊ θα αφήσει την Euroleague και οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να βρουν κάποιον άλλον ώστε να ολοκληρωθεί το παζλ της περιφέρειας.

Για τον Ολυμπιακό η αναζήτηση αυτή γίνεται όλο και πιο δύσκολη, αφού ο πρώην γκαρντ της Μακάμπι είχε το προτέρημα του ελληνικού διαβατηρίου. Η επιστροφή στην Basket League για τους Πειραιώτες φέρνει και περιορισμό στους ξένους (έξι τον αριθμό), οπότε αν θεωρήσουμε ως δεδομένο πως θα γίνουν δύο κινήσεις -ένας γκαρντ και ένας ψηλός- κάποιος θα μείνει εκτός της λίστας του πρωταθλήματος.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News