NBA: Τιμωρία ενός αγώνα στον Άλεν για το αντιαθλητικό φάουλ στον Καρούσο

Το NBA τιμώρησε τον Γκρέισον Άλεν με αποκλεισμό από έναν αγώνα των Μιλγουόκι Μπακς, ένεκα του αντιαθλητικού φάουλ του πάνω στον Άλεξ Καρούσο στο ματς απέναντι στους Σικάγο Μπουλς.

Το NBA τιμώρησε τον Γκρέισον Άλεν με αποκλεισμό από έναν αγώνα των Μιλγουόκι Μπακς, ένεκα του αντιαθλητικού φάουλ πάνω στον Άλεξ Καρούσο στο ματς απέναντι στους Σικάγο Μπουλς.

Ο Γκρέισον Άλεν μετατράπηκε σε αρνητικό πρωταγωνιστή στον αγώνα Μιλγουόκι Μπακς-Σικάγο Μπουλς, καθώς μάρκαρε με αντιαθλητικό τρόπο τον Άλεξ Καρούσο και του προκάλεσε μία πολύ άτσαλη πτώση στο παρκέ, η οποία είχε ως συνέπεια για τον γκαρντ των «ταύρων» να υποστεί κάταγμα στον δεξί καρπό και να χρειαστεί να περάσει την πόρτα του χειρουργείου για να αποκαταστήσει τη ζημιά, με το εκτιμώμενο χρονικό διάστημα απουσίας του από τη δράση να φτάνει και τους δύο μήνες.

Ο 26χρονος Αμερικανός σούτινγκ γκαρντ των Μπακς αποβλήθηκε ακαριαία από το ματς με flagrant foul 2 και έμεινε εκτός και από τον αγώνα των «ελαφιών» με τους Σακραμέντο Κινγκς, με απόφαση του Μάικ Μπουντενχόλζερ. Ωστόσο, τα «προβλήματά» του δεν σταμάτησαν εκεί. Κι αυτό, διότι το NBA πήρε διόλου… αψήφιστα την αντιαθλητική ενέργειά του και αποφάσισε να τον τιμωρήσει με ποινή μίας αγωνιστικής, όπως ανακοινώθηκε το βράδυ της Κυριακής (23/01).

Οι Μπακς, λοιπόν, θα στερηθούν τον Άλεν στο προσεχές εκτός έδρας ματς με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς (27/01, 02:00), με τον παίκτη να χάνει και ένα ποσό της τάξεως των 50.000 δολαρίων λόγω της απουσίας του.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News