ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ: Στην 24η θέση των κορυφαίων όλων των εποχών στη λίστα του Athletic

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συνεχίζει να εντυπωσιάζει στο NBA και ήδη συγκαταλέγεται ανάμεσα στους κορυφαίους παίκτες που πάτησαν ποτέ το πόδι του στα παρκέ της κορυφαίας Λίγκας.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συνεχίζει να εντυπωσιάζει στο NBA και ήδη συγκαταλέγεται ανάμεσα στους κορυφαίους παίκτες που πάτησαν ποτέ το πόδι του στα παρκέ της κορυφαίας Λίγκας.

Πιο συγκεκριμένα, η Athletic κατατάσσει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στην 24η θέση των κορυφαίων παικτών στην ιστορία του NBA, με τον «Greek Freak» μάλιστα να μην πιστεύει ότι βρίσκεται στην διάκριση αυτή.

Ο Αντετοκούνμπο άφησε πίσω του παίκτες όπως οι Τζον Στόκτον, Αϊζάια Τόμας, Ρικ Μπάρι, Ντουέιν Γουέιντ, Τζον Χάβλιτσεκ, Κρις Πολ, Σκότι Πίπεν, Καουάι Λέοναρντ, Τζέιμς Χάρντεν, Τζορτζ Μάικαν, Τζέισον Κιντ, Πάτρικ Γιούιν, Στιβ Νας, Μπομπ Κούζι και Άλεν Άιβερσον.

Μάλιστα ο Γιάννης σε δηλώσεις του στο Athletic, επισήμανε ότι θέλει να αγωνιστεί για 20 χρόνια στους Μιλγουόκι Μπακς, αλλά όπως τόνισε δεν μπορεί να προβλέψει το μέλλον.

Συγκεκριμένα είπε:

«Θέλω να παίξω 20 χρόνια. Ελπίζω να παίξω 20 χρόνια στους Μπακς. Αλλά θα δούμε, δεν μπορώ να προβλέψω το μέλλον. Είμαι το Νο.24 και είμαι 27 ετών. Η σκληρή δουλειά ανταμείφθηκε. Αλλά θα πρέπει να συνεχίσω. Να βελτιωθώ σαν παίκτης. Να συνεχίσω να απολαμβάνω το παιχνίδι, να ζω για τη στιγμή. Να το ζω και να δω που θα με πάει, να τελειώσω όταν είναι να τελειώσω με το ΝΒΑ. Είναι τεράστια διάκριση για μένα, θα το δείχνω στα παιδιά μου. 

Πάντως στο τέλος της μέρας, θα πρέπει να το κάνω στην άκρη όλο αυτό και να συνεχίσω τη δουλειά. Δεν θα πρέπει να με χαλαρώσει αυτή η διάκριση. Είμαι το Νο.24. Είμαι ένας μεγάλος… σκύλος εκεί πέρα. Θέλω να πιστεύω πως μπορώ να τα πάω ακόμα καλύτερα. Βρέθηκα στο TOP 75 του ΝΒΑ, τώρα είμαι στο Νο.24, έχω βγει Finals MVP, δυό φορές MVP. Yπάρχουν πολλά πράγματα να σε αποσπάσουν. Δεν θα κουραστώ ποτέ. Θέλω να παίζω μπάσκετ κάθε στιγμή και αυτό κάνω σε όλη την καριέρα μου. Προσπαθώ να παίζω σκληρά. Αυτό με έχει πάει πολύ μακριά και ελπίζω να με πάει ακόμα πιο πάνω».

Η ανάρτηση:

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News