ΣΑΡΟΥΝΑΣ ΓΙΑΣΙΚΕΒΙΤΣΙΟΥΣ: «Πίεση; Οι περισσότεροι είμαστε εκατομμυριούχοι, άλλοι ψάχνουν δουλειά...»

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μίλησε ξεκάθαρα και απάντησε με μεγάλη ειλικρίνεια σε ερώτηση για το αν αισθάνεται πίεση να συνεχίσει την καλή πορεία με την Μπαρτσελόνα σε ACB και Euroleague.

Η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει απόψε την Ούνικς Καζάν (22/12, 22:00), με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους να μιλά για τον αγώνα και να απαντά με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο σε ερώτηση για το αν νιώθει πίεση για την πορεία των Μπλαουγκράνα.

Συγκεκριμένα είπε:

«Πίεση; Οι περισσότεροι από μας είμαστε εκατομμυριούχοι. Τι να πουν και οι άνθρωποι που ψάχνουν δουλειά; Το να μετρά σερί οκτώ νικών είναι προνόμιο, είμαστε οι πιο τυχεροί άνθρωποι στον κόσμο. Δεν υπάρχει καμία πίεση. Αν δεν μπορείς να αντέξεις την πίεση, ψάξε να πας σε άλλη ομάδα. Δεν μπορούν να το διαχειριστούν όλοι, δεν είναι εύκολο να παίζεις στην Μπαρτσελόνα». 

Για τον Μάριο Χεζόνια: «Ήταν ένας από τους πιο ταλαντούχους παίκτες που είχα δει σε μικρή ηλικία. Πλέον έχει βρει το ρόλο του στην Ούνιξ και είναι ο ηγέτης της ομάδας. Δεν υπάρχει αμφιβολία για το ταλέντο του και έχει ανεβάσει την απόδοσή του τις τελευταίες εβδομάδες», είπε. 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News