ΟΥΝΙΚΣ ΚΑΖΑΝ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 70-64: Υποτάχθηκε στις... ορέξεις των Μπράουν

ΟΥΝΙΚΣ ΚΑΖΑΝ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 70-64: Η Ούνικς Καζάν πήρε μία σπουδαία νίκη επί της Μπαρτσελόνα με 70-64, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής με τον Τζον Μπράουν να κάνει ένα τρομερό παιχνίδι με 20 πόντους και 7 (!) κλεψίματα.

Η Ούνικς Καζάν πήρε μία σπουδαία νίκη επί της Μπαρτσελόνα με 70-64, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής με τον Τζον Μπράουν να κάνει ένα τρομερό παιχνίδι με 20 πόντους και 7 (!) κλεψίματα.

Ο αγώνας

Από το ξεκίνημα η αναμέτρηση έδειξε ότι θα είναι σκληρή, με την Ούνικς Καζάν να καταφέρνει να πάρει βραχεία κεφαλή στο τέλος της πρώτης περιόδου με 17-14 και τους Καταλανούς να επιστρέφουν στο δεύτερο δεκάλεπτο.

Με τον Νικ Καλάθη να βρίσκεται και πάλι στην διάθεση του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μετά από 2 μήνες, η Μπαρτσελόνα έδειξε να βρίσκει κάπως τα πατήματά της στην συνέχεια και κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος της 17-14. Με σερί 10-0 ξεκίνησε το δεύτερο δεκάλεπτο για τους Καταλανούς με τους Ρώσους να προσπαθούν να παραμείνουν σε απόσταση… αναπνοής.

Η Μπαρτσελόνα έδειξε την υπεροχή της -για λίγο όμως- και μπόρεσε να διατηρηθεί μπροστά στο σκορ και να οδηγηθεί στα αποδυτήρια στο +4 (31-35) με το παιχνίδι ωστόσο να μην δείχνει να έχει καλό ρυθμό στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου, με τον Τζον Μπράουν να μετράει ήδη 4 κλεψίματα.

Έψαχνε αντίδοτο αλλά δεν το βρήκε

Στο δεύτερο μισό της αναμέτρησης η εικόνα των δύο ομάδων ήταν η ίδια με το τέλος του πρώτου μέρους. Η Μπαρτσελόνα είχε το προβάδισμα, αλλά η Ούνικς δεν τα παράτησε σε καμία περίπτωση.

Η ομάδα του Βέλιμιρ Περάσοβιτς με μία αντεπίθεση διαρκείας και κομβικά καλάθια από τον Μάριο Χεζόνια, μπόρεσε να πάρει τα ηνία στο σκορ και να κλείσει την τρίτη περίοδο στο +6 (54-48).

Στο τέταρτο δεκάλεπτο, η Ούνικς Καζάν έμεινε με σχετική ευκολία μπροστά στο σκορ, με την Μπαρτσελόνα να κυνηγά συνεχόμενα τους Ρώσους, αλλά να μην καταφέρνει να φέρει το παιχνίδι στα… ίσια.

Με τον Τζον Μπράουν να σημειώνει 20 πόντους, 4 ριμπάουντ και 7 κλεψίματα και τον Λορένζο Μπράουν να τελειώνει τον αγώνα με 22 πόντους και 8 ασίστ, η Ούνικς Καζάν πήρε τη νίκη 70-64 και ανέβηκε στο 12-7, ενώ η Μπάρτσα υποχώρησε στο 16-5, παραμένοντας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας ωστόσο παιχνίδια παραπάνω από την Ρεάλ Μαδρίτης.

Τα δεκάλεπτα: 17-14, 31-35, 54-48, 70-64

Δείτε εδώ τα στατιστικά των δύο ομάδων

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News