ΚΑΕ Άρης: Αντιπροσωπεία της ομάδας στον τόπο της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη

ΚΑΕ Άρης: Αντιπροσωπεία της ομάδας του Άρη βρέθηκε στο σημείο της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη, για να αποτίσει φόρο τιμής.

Αντιπροσωπεία της ομάδας του Άρη βρέθηκε στο σημείο της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη, για να αποτίσει φόρο τιμής.

Η ΚΑΕ Άρης με εκπροσώπους τον πρόεδρο της ομάδας, Χάρη Παπαγεωργίου, τον προπονητή Γιάννη Καστρίτη (και τους συνεργάτες Δημήτρη Βαρβούνη, Βαγγέλη Σπυρίδη), τον τιμ μάνατζερ Χρήστο Ταπούτο, τον φυσιοθεραπευτή Θόδωρο Αλεξιάδη αλλά και τους Στάυρο Σχίζα, Ολιβιέ Χάνλαν, Άντονι Κάουαν JR, Γιάννη Σιδηροηλία, Νίκο Καμάρα από πλευράς παικτών, βρέθηκε στο σημείο όπου δολοφονήθηκε ο 19χρονος Άλκης.

Η αντιπροσωπεία του Άρη ήθελε να αποτίσει φόρο τιμής, ενώ άφησε και μία υπογεγραμμένη φανέλα του Ολιβιέ Χάνλαν από όλους τους παίκτες.

Ο Χάρης Παπαγεωργίου δήλωσε:

«Σίγουρα οι στιγμές δεν προσφέρονται για δηλώσεις. Ολόκληρη η ελληνική κοινωνία είναι συγκλονισμένη, το ίδιο και η οικογένεια του ΑΡΗ και του αθλητικού κινήματος. Ένα αναπάντητο “γιατί” αιωρείται στην ελληνική κοινωνία μετά το τραγικό συμβάν, αυτήν την εγκληματική ενέργεια. Όλη η ελληνική κοινωνία περιμένει δικαίωση και εύχομαι ολόψυχα να μην ξανασυμβεί ποτέ κάτι παρόμοιο».

Ο Σταύρος Σχίζας τόνισε από την πλευρά του:

«Είμαστε όλοι πάρα πολύ στεναχωρημένοι με αυτό το συμβάν. Αυτές οι συμπεριφορές δε χωρούν στα γήπεδα και καμία ομάδα δεν τις θέλει. Να πω συλλυπητήρια στην οικογένεια του Άλκη. Κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει αυτό. Είμαι πατέρας έχω παιδί και δεν μπορώ να φανταστώ την οικογένεια του παιδιού».

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News