ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΔΕΔΑΣ: «Η μεγαλύτερη νίκη από την στιγμή που ήρθα στην ΑΕΚ» (vid)

Ο Στέφανος Δέδας μίλησε για την νίκη-πρόκριση της ΑΕΚ επί του Περιστερίου και τόνισε ότι η ομάδα του θα πρέπει να χτίσει πάνω στο σημερινό αποτέλεσμα.

Συγκεκριμένα ο προπονητής της ΑΕΚ είπε:

«Εμείς το πιστεύαμε. Συγκεντρωθήκαμε, κάναμε ένα καλό meeting, είχαμε μια στρατηγική στην επίθεση. Με τη φιλοσοφία μου, το “5 out” πήραμε μια μεγάλη νίκη – πρόκριση. Ήμασταν σε αυτή τη θέση και μετά το ματς με τον Προμηθέα. Πρέπει να χτίσουμε πάνω σε αυτή την νίκη. Έχω χαρακτήρα, ποτέ δεν τα παρατάω και τα δίνω όλα για την ομάδα που εργάζομαι. Αυτή τη στιγμή είναι η ΑΕΚ. Δίνουμε τα πάντα για τον κόσμο και τον κ. Αγγελόπουλο που κάνει προσπάθεια. Ελπίζω να χτίσουμε σε αυτή την νίκη». 

Δείτε όσα είπε:

Αργότερα στην συνέντευξη Τύπου δήλωσε:

«Νομίζω ότι από τη στιγμή που έχω έρθει στην ΑΕΚ είναι η μεγαλύτερη νίκη που έχουμε κάνει. Βλέποντας την αντίδραση του κόσμου σήμερα, θα ήθελα να πω ότι με ενόχλησε πολύ που δεν τα καταφέραμε να προχωρήσουμε στο θεσμό. Όταν ανέλαβα ήταν ένας πολύ βασικός στόχος, ωστόσο, αυτός ο κόσμος πιστεύω ότι βλέπει την μεγάλη εικόνα. Εννοώ την κατάθεση ψυχής των παικτών. 

Αγωνιστικά είχαμε πολύ καλή στρατηγική σε άμυνα και επίθεση. Οι συνεργάτες μου για ακόμα ένα ματς έκαναν τρομερή δουλειά. Είναι μεγάλο αβαντάζ ότι ομάδες όπως το Περιστέρι και ο Προμηθέας έχουν ένα μεγάλο κομμάτι της περσινής ομάδας, οπότε γνωρίζουμε πολύ καλά τις αδυναμίες και τις δυνατότητες κάποιων παικτών. 

Αυτό ήταν το πρώτο ματς που παίξαμε με τον τρόπο που θέλω, από τότε που έφυγε ο Στέφαν, με τους πέντε παίκτες ανοιχτά. Τεχνικά είμαι πολύ χαρούμενος. Όλα τα παιδιά εκτέλεσαν ακριβώς τις οδηγίες που τους δώσαμε. 

Τέλος θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο για το χειροκρότημα του. Όχι μετά τη νίκη, αυτό είναι λογικό, αλλά για την υποδοχή που είχαν προς το πρόσωπο μου. Είναι κάτι πολύ όμορφο. Δεν έχω πει ούτε μια φορά για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε. Δεν τα παρατάω, έχω χαρακτήρα». 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News