ΦΛΙΩΝΗΣ: «Η νίκη είναι μονόδρομος απέναντι στον ΠΑΟΚ»

Ο Δημήτρης Φλιώνης εγκαινίασε το προσωπικό του blog στον ΕΣΑΚΕ μιλώντας για το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ

Ο Δημήτρης Φλιώνης κάνει πρεμιέρα στο blog του στον ΕΣΑΚΕ μιλώντας για τον αυριανό αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο κλειστό των Λιοσίων.

Δείτε αναλυτικά την τοποθέτηση του:

«Καλησπέρα σε όλους.

Είμαι πολύ χαρούμενος που μου δίνεται η ευκαιρία να επικοινωνήσω με όλους εσάς μέσω του blog του ΕΣΑΚΕ. Για αρχή, θα ήθελα να ευχηθώ να έχουμε μία χρονιά επιτέλους με υγεία για όλο τον κόσμο, χαμόγελα και επιτυχίες για τον καθένα στον τομέα του. Αρκετά ταλαιπωρήθηκε όλη η κοινωνία μέχρι σήμερα.

Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο πρόγραμμα. Η αρχή γίνεται με το αυριανό ματς, με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, όπου πέφτει η αυλαία του πρώτου γύρου της Basket League. Ο ΠΑΟΚ είναι μια σκληρή ομάδα, με πολύ αξιόλογο ρόστερ και έμπειρο τεχνικό επιτελείο. Προέρχεται από συνεχόμενες νίκες, έχει ψυχολογία και θα προσπαθήσει να πάρει ό,τι μπορεί από την αυριανή αναμέτρηση.

Εμείς από την πλευρά μας, έχουμε προετοιμαστεί όσο καλύτερα μπορούμε. Ξέρουμε τι σημασία του αγώνα και η νίκη είναι μονόδρομος. Τα νέα παιδιά δείχνουν να έχουν προσαρμοστεί ακόμα πιο πολύ και σίγουρα θα έχουμε διαφορετική εικόνα σε σχέση με το προηγούμενο ματς στο Περιστέρι.

Το κλειδί στην αναμέτρηση θα είναι η αποφασιστικότητα και το πάθος για τη νίκη. Νομίζω, ότι είμαστε έτοιμοι να αντιστρέψουμε το κλίμα μετά την ήττα μας την προηγούμενη αγωνιστική και περιμένουμε τον κόσμο της ομάδας, να έρθει στο γήπεδο και να μας στηρίξει στην προσπάθειά μας.

Τα λέμε την επόμενη εβδομάδα. Να είστε όλοι καλά.»

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News