ΑΕΚ BC: «Στηρίζουμε και προστατεύουμε την έδρα μας»

Ανακοίνωση στην οποία κρούει τον κώδωνα του κινδύνου έβγαλε η ΑΕΚ σχετικά με την προστασία της έδρας της στον επόμενο αγώνα κόντρα στον Ιωνικό.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

H «Βασίλισσα» αντιμετωπίζει αύριο (Σάββατο, 19/03, 20:00), τον Ιωνικό Νικαίας, στο ΣΠΙΤΙ της, στο ΣΠΙΤΙ μας.

Καλούμε τους οπαδούς της ομάδας μας να δώσουν το «παρών» και να δημιουργήσουν με τη φωνή και την καρδιά τους, τις προϋποθέσεις της απαιτητής νίκης σε μία κομβική αγωνιστική περίοδο, αλλά προασπίζοντας ταυτόχρονα την ομαλότητα.

Η ομάδα μας στην αναμέτρηση με Απόλλωνα Πάτρας κινδύνευσε, εξαιτίας προσωρινής διακοπής, για ελάσσονος σημασίας περιστατικό, δίχως τις απαιτούμενες εκ του κανονισμού προειδοποιήσεις. Σε παρόμοιες περιπτώσεις, όπως συνέβη για παράδειγμα στην αναμέτρηση Άρη – ΑΕΚ στο Αλεξάνδρειο, ή σε ακόμη πιο έντονες, όπως στην αναμέτρηση Ηρακλή – ΑΕΚ στο Ιβανώφειο, η αναμέτρηση δεν διεκόπη. Είναι προφανές, ότι το ΣΠΙΤΙ μας, στα Άνω Λιόσια, συνιστά την αδιαμφισβήτητη δύναμή μας. Το γήπεδό μας προκαλεί φόβο στους αντιπάλους μας, κι αυτό αποδεικνύεται περιτράνως.

Μόνο ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ σε ένα κατά 75% γεμάτο (ελέω υγειονομικού πρωτοκόλλου) Γήπεδο θα καταφέρουμε ν’ ανακτήσουμε το χαμένο από τις πρωτοφανείς ατυχίες έδαφος.

Η ΑΕΚ ΒC ήταν εκείνη που συνεχάρη τους διαιτητές του ημιτελικού Κυπέλλου με ΟΣΦΠ, παρά την πίκρα για τον αποκλεισμό μας, αλλά κατά πως φαίνεται αυτό δεν εκτιμήθηκε. Η ΑΕΚ BC θα συνεχίσει, ωστόσο, ν’ ακολουθεί το δικό της δρόμο, αναγνωρίζοντας το δικαίωμα στους πάντες στο ανθρώπινο λάθος, επιβραβεύοντας την προσπάθεια, και προβάλλοντας σταθερά την ειλικρίνεια και τα υπερχρονικά ιδεώδη, ως πυλώνες της διαδρομής της ακόμη και στην τρέχουσα δύσκολη αγωνιστική περίοδο.

Ο επόμενος εντός έδρας αγώνας, με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, τον Απρίλιο, επιτάσσει αυτονοήτως τη μαζική παρουσία του κόσμου μας στο γήπεδο. Πολλώ δε μάλλον, που στην αναμέτρηση αυτή θα συνεορτάσουμε – μαζί με το ιστορικό Α.Σ. Πέρα της γενέθλιας Πόλης – την 54η επέτειο από το έπος της κατάκτησης του Κυπέλλου Κυπελλούχων Ευρώπης του 1968. Ας μη δώσουμε το παραμικρό δικαίωμα, λοιπόν, για τιμωρία του Γηπέδου μας αύριο…

Φίλες και φίλοι της ΑΕΚ,

στον αγώνα με Ιωνικό Νικαίας, στηρίζουμε και προστατεύουμε την ΕΔΡΑ μας, για τα μελλοντικά.

ΑΕΚ BC

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News