ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ: Όλντριτζ και άλλοι τρεις στο πρωτόκολλο κορωνοϊού

Οι ΛαΜάρκους Όλντριτζ, Ντεάντρε Μπέμπρι, Τζεβόν Κάρτερ και Τζέιμς Τζόνσον εντάχθηκαν στο πρωτόκολλο υγείας και ασφάλειας για τον κορωνοϊό, όπως γνωστοποίησαν οι Μπρούκλιν Νετς.

Ο κορωνοϊός έχει αποδεκατίσει ουκ ολίγες ομάδες του NBA, με τα κρούσματα στις τάξεις των ομάδων να είναι διαδοχικά μετά την Ημέρα των Ευχαριστιών στις ΗΠΑ.

Η κατάσταση έχει αρχίσει να προβληματίζει σοβαρά τους ιθύνοντες της κορυφαίας βιομηχανίας αθλητικού θεάματος του πλανήτη, που ψάχνουν λύσεις για τον περιορισμό της έξαρσης της διασποράς του ιού.

Οι πρωτοπόροι της Ανατολικής Περιφέρειας, Μπρούκλιν Νετς, δεν αποτελούν… εξαίρεση στον κανόνα. Όπως γνωστοποίησαν την Τρίτη (14/12), τέσσερις παίκτες τους εντάχθηκαν στο πρωτόκολλο υγείας και ασφάλειας για το κορωνοϊό, με το συνολικό αριθμό των… απομονωμένων να φτάνει τους πέντε.

Ο λόγος για τους ΛαΜάρκους Όλντριτζ, Ντεάντρε Μπέμπρι, Τζεβόν Κάρτερ, Τζέιμς Τζόνσον και τον Πολ Μίλσαπ, οι οποίοι θα απουσιάσουν από τις προσεχείς αγωνιστικές υποχρεώσεις των Νετς, αρχής γενομένης από τον εντός έδρας αγώνα με τους Τορόντο Ράπτορς (15/12, 02:30).

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News