ΑΛΕΝ ΑΪΒΕΡΣΟΝ: «Για πάντα στο πλευρό των Σίξερς, δεν ξέρω γιατί δεν έχω αναλάβει κάποιο πόστο»

Ο θρύλος των Φιλαντέλφεια 76ερς, Άλεν Άιβερσον, μίλησε για τη μεγάλη του αγάπη και αναρωτήθηκε γιατί τόσα χρόνια δεν έχει αξιοποιηθεί από την ομάδα σε κάποιο πόστο.

Ο Hall of Famer, Άλεν Άιβερσον, ο οποίος θήτευσε στο μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του στη Φιλαντέλφεια, θέλει να προσφέρει και πάλι στους 76ερς, προφανώς από διαφορετικό πόστο.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Bleacher Report, ο «The Answer» αποκάλυψε ότι θα ήθελε να εμπλακεί περισσότερο στην ομάδα, εκφράζοντας την απορία του γιατί δεν είναι μέλος του οργανισμού.

«Για μία ζωή είμαι Σίξερς», είπε ο Άιβερσον και συνέχισε: «Το αίμα των Σίξερς ρέει μέσα μου. Όλοι γνωρίζουν ότι θέλω να βοηθήσω αυτόν τον οργανισμό. Έχω αποχωρήσει από την ενεργό δράση για 11 χρόνια; Δεν ξέρω πώς δεν είμαι μέλος τους με κάποιο τρόπο».

Στα 14 χρόνια καριέρας του στο ΝΒΑ, ο Άιβερσον είχε μέσο όρο 26,7 πόντους και 6,2 ασίστ ανά αγώνα, ενώ είχε 11 εμφανίσεις σε All-Star και ψηφίστηκε MVP του πρωταθλήματος το 2000-01, αφού οδήγησε τους 76ερς στους τελικούς του ΝΒΑ.

Ο 46χρονος, πάντως, δεν έγινε συγκεκριμένος αναφορικά με το τι είδους ρόλο επιδιώκει να αναλάβει σε περίπτωση επανένωσης με την παλιά του ομάδα.

«Θα είμαι ο πιο ευτυχισμένος στον κόσμο και τα χρήματα δεν έχουν καμία σχέση με αυτό. Θέλω να βοηθήσω», κατέληξε.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News