ΚΟΜΠΙ ΜΠΡΑΪΑΝΤ: Η οικογένεια του κατέληξε σε συμβιβασμό με την εταιρεία του ελικοπτέρου

Η Βανέσα Μπράιαντ και οι οικογένειες των θυμάτων της μοιραίας πτήσης με το ελικόπτερο, που είχε στοιχίσει τη ζωή στον Κόμπι Μπράιντ, την κόρη του Τζιάνα και σε άλλα 7 άτομα, έφτασαν σε συμβιβασμό με την εταιρεία του ελικοπτέρου.

Ήταν 26 Ιανουαρίου του 2020 όταν ο σταρ του NBA, Κόμπι Μπράιαντ, η κόρη του, Τζιάνα, και επτά ακόμα άτομα, έχασαν άδικα τη ζωή τους, όταν συνετρίβη το ελικόπτερο στο οποίο επέβαιναν.

Έκτοτε, οι οικογένειες των θυμάτων μπήκαν σε πολύμηνη δικαστική διαμάχη με την εταιρεία «Island Express Helicopters», στην οποία έκαναν μήνυση, ζητώντας να αποδοθεί δικαιοσύνη για τον άδικο χαμό των 9 ανθρώπων.

Τελικά, η υπόθεση έκλεισε με συμβιβασμό, σε μία από κοινού απόφαση όλων των ενδιαφερόμενων μερών, για την οποία δεν έχουν διαρρεύσει περισσότερες πληροφορίες στον αμερικανικό Τύπο.

Αξίζει να σημειωθεί πως η αρμόδια επιτροπή που ασχολήθηκε με την υπόθεση, εξήγαγε το συμπέρασμα ότι υπήρχαν ζητήματα ασφάλειας σε όλα τα ελικόπτερα της εν λόγω εταιρείας και πως την ευθύνη για τη συντριβή του ελικοπτέρου την είχε ο πιλότος της μοιραίας πτήσης.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News