ΑΛΕΞ ΚΑΡΟΥΣΟ: Μπαίνει χειρουργείο με κάταγμα στον δεξί καρπό

Ο Άλεξ Καρούσο υπέστη κάταγμα στον δεξί καρπό από την άτσαλη πτώση που είχε μέτα το αντιαθλητικό μαρκάρισμα του Γκρέισον Άλεν, με συνέπεια ο γκαρντ των Μπουλς να υποχρεωθεί να μπει στο χειρουργείο για να να αποκατασταθεί η ζημιά.

Ο Άλεξ Καρούσο υπέστη κάταγμα στον δεξί καρπό μετά από την άτσαλη πτώση που προκλήθηκε από αντιαθλητικό μαρκάρισμα του Γκρέισον Άλεν, με συνέπεια να υποχρεωθεί να μπει στο χειρουργείο προκειμένου να αποκατασταθεί η ζημιά.

Ο Γκρέισον Άλεν έγινε αρνητικός πρωταγωνιστής της αναμετρήσης των Μιλγουόκι Μπακς με τους Σικάγο Μπουλς, υποπίπτοντας σε ένα ιδιαιτέρως σκληρό και αντιαθλητικό φάουλ πάνω στον Άλεξ Καρούσο, το οποίο προκάλεσε την άτσαλη πτώση του γκαρντ των «ταύρων» και κατ’ επέκταση τον σοβαρό τραυματισμό του.

Όπως προέκυψε από τα αποτελέσματα των ενδελεχών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε, ο 28χρονος Αμερικανός πόιντ γκαρντ έχει αποκομίσει ένα κάταγμα στον δεξί καρπό, το οποίο θα τον υποχρεώσει να περάσει την πόρτα του χειρουργείου για να υποβληθεί σε επέμβαση.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ειδικών, το διάστημα αποχής του από την αγωνιστική δράση θα κυμανθεί τουλάχιστον από έξι έως οκτώ εβδομάδες. Μετά το πέρας αυτού του χρονικού ορίου θα υπάρξει επαναξιολόγηση της κατάστασής του.

Αναντίρρητα πρόκειται για ένα τεράστιο πλήγμα στο backcourt των Μπουλς, καθώς ο Μπίλι Ντόνοβαν δεν μπορεί να υπολογίζει άμεσα ούτε στις υπηρεσίες του Λόνζο Μπολ, ο οποίος έχει γίνει γνωστό πως θα μείνει επίσης στα… πιτς για 6-8 εβδομάδες ένεκα του τραυματισμού του στον αριστερό μηνίσκο.

Ο Καρούσο διανύει μία εξόχως παραγωγική σεζόν, μετρώντας 8.4 πόντους, 3.9 ριμπάουντ και 3.9 ασίστ μέσο όρο ανά αγώνα.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News