ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ: «Φέυγει ο Τέιλορ, έρχεται ο Τόμας»

ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ: Ο Κάμερον Τέιλορ είναι κοντά στην αποχώρηση από την Μακάμπι Τελ Αβίβ, με την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου να εμφανίζεται να είναι κοντά στην απόκτηση του Κίρι Τόμας.

Ο Κάμερον Τέιλορ είναι κοντά στην αποχώρηση από την Μακάμπι Τελ Αβίβ, με την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου να εμφανίζεται να είναι κοντά στην απόκτηση του Κίρι Τόμας.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θέλει να προχωρήσει σε αλλαγές, για να βελτιώσει την εικόνα της ομάδας του, που τον τελευταίο καιρό δεν είναι και τόσο καλή.

Τελειώνει ο Τέιλορ

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Sport5» η Μακάμπι Τελ Αβίβ είναι έτοιμη να αφήσει τον Κάμερον Τέιλορ να αποχωρήσει από την ομάδα και εξετάζει την αγορά για τον αντικαταστάτη του.

Ο Τέιλορ δεν έχει καταφέρει να ανεβάσει το επίπεδο στο παιχνίδι του, αφού μετρά μόλις 2,9 πόντους και 1,8 ριμπάουντ μέσο όρο, σε 14 παιχνίδια στην Euroleague και έτσι σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν από την «ομάδα του λαού».

Τόμας, ο αντικαταστάτης του Τέιλορ

Από εκεί και πέρα την θέση του Τέιλορ, όπως όλα δείχνουν, θα πάρει ο Κίρι Τόμας, με τον οποίο η Μακάμπι Τελ Αβίβ βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις τις τελευταίες μέρες.

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News