ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ - ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ 84-76: Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό

ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ – ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ 84-76: Η Αρμάνι Μιλάνο μπορεί να τα βρήκε… σκούρα ήταν κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου, αλλά πήρε τη νίκη με 84-76 στην εξ αναβολής αναμέτρηση της 18ης αγωνιστικής.

Η Αρμάνι Μιλάνο μπορεί να τα βρήκε… σκούρα ήταν κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου, αλλά πήρε τη νίκη με 84-76 στην εξ αναβολής αναμέτρηση της 18ης αγωνιστικής.

Ο αγώνας

Ο αγώνας ξεκίνησε άσχημα για την Αρμάνι Μιλάνο, αφού η Άλμπα Βερολίνου αιφνιδίασε την ομάδα του Έτορε Μεσίνα και με τον Λο να σημειώνει 8 πόντους στην πρώτη περίοδο, οι Γερμανοί μπόρεσαν να κλείσουν την πρώτη περίοδο στο +2 (22-24).

Η Άλμπα συνέχισε και στην δεύτερη περίοδο να προκαλεί σημαντικά προβλήματα στους γηπεδούχους, καθώς η Αρμάνι φαινόταν να μην βρίσκει απαντήσεις στον Λο και στον Σίκμα. Έτσι, το πρώτο ημίχρονο βρήκε την γερμανική ομάδα μπροστά στο σκορ με 38-40.

Ανέβηκε στο δεύτερο ημίχρονο

Ωστόσο, στο δεύτερο μισό του αγώνα, η Αρμάνι Μιλάνο ανέβασε την απόδοσή της και με τους Λουίτζι ΝτατόμεΣέρχι Ροντρίγκεζ, να οδηγούν την επίθεση, οι Ιταλοί μπόρεσαν να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση και να μάλιστα πήραν το προβδισμα με 58-56 για να κλείσει το τρίτο δεκάλεπτο στο 60-59.

Βέβαια, ο αγώνας μόνο που δεν είχε τελειώσει, αφού η Άλμπα πάλεψε σχεδόν μέχρι τέλος, αλλά η Αρμάνι μπόρεσε να διατηρηθεί μπροστά στο σκορ και με σημαντικό σουτ του Ντατόμε ανέβασε την υπέρ της διαφορά στο +11 (76-65), για να φτάσει τελικά στην επικράτηση με 84-76.

Τα δεκάλεπτα: 22-24, 38-40, 60-59, 84-76

Δείτε εδώ τα στατιστικά των δύο ομάδων

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News