ΝΙΚΟΣ ΒΕΤΟΥΛΑΣ: «Ο Άρης κέρδισε δίκαια, πρέπει να δουλέψουμε για να γίνουμε καλύτεροι»

Την ανωτερότητα του Άρη απέναντι στην ομάδα του παραδέχτηκε ο προπονητής του Απόλλωνα Πάτρας, Νίκος Βετούλας, στο πλαίσιο των δηλώσεών του μετά τον αγώνα.

Την ανωτερότητα του Άρη απέναντι στην ομάδα του παραδέχτηκε ο προπονητής του Απόλλωνα Πάτρας, Νίκος Βετούλας, στο πλαίσιο των δηλώσεών του στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα.

Ο Νίκος Βετούλας στάθηκε μεταξύ άλλων στην περίοδο ανασυγκρότησης που διανύει ο Απόλλων, ενώ υποστήριξε πως τα λάθη και οι πόντοι που βρήκαν οι παίκτες του Άρη μετά από επιθετικά ριμπάουντ έπαιξαν τον πλέον κομβικό ρόλο στην έκβαση του αγώνα.

 

Συγκεκριμένα, δήλωσε:

«Κέρδισε δίκαια ο Άρης , έπαιξε όπως το περιμέναμε, με πίεση στην μπάλα και πολλή επαφή. Όταν μειώσαμε πήγε η διαφορά στους 8 πόντους, αλλά εκεί τα σουτ μας δεν μπήκαν. Τα 20 λάθη μας και οι πόντοι που πήρε ο Άρης από επιθετικά ριμπάουντ, είτε από υπαιτιότητά μας είτε από τη θυσία των παικτών του Άρη, ήταν σημαντικά στοιχεία.

Εμείς είμαστε σε μια κατάσταση που ξαναχτίζουμε την ομάδα μετά την απώλεια του Κόουλμαν. Είχαμε κάποιες προσθήκες, πρέπει να δουλέψουμε για να γίνουμε καλύτεροι, να κάνουμε τις νίκες που πρέπει για να τα καταφέρουμε.

Η προσαρμογή του ΜακΛίν θέλει χρόνο και προπόνηση. Από την απώλειά του και μετά κάναμε μόλις δύο προπονήσεις. Για αυτό στο επιθετικό κομμάτι δεν είχαμε συνεργασίες, έπαιξε ρόλο και η πίεση του Άρη. Στο δεύτερο ημίχρονο χάσαμε πολλά ελεύθερα τρίποντα.  Ένα ενθαρρυντικό στοιχείο είναι ότι βγάλαμε κάποια σουτ ελεύθερα».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News