FORMULA 1: Παρελθόν από την Aston Martin ο Ότμαρ Σαφνάουερ

Τέλος στη συνεργασία του με την Aston Martin έβαλε ο διευθυντής της εταιρείας Ότμαρ Σαφνάουερ με πιθανό προορισμό την Alpine…

Είναι αλήθεια, πως από τον Νοέμρβριο υπήρχαν φήμες πως ο Ότμαρ Σαφνάουερ, στο τέλος της σεζόν θα αποχωρήσει από την Aston Martin, τις οποίες ο ίδιος είχε διαψεύσει άμεσα τονίζοντας πως έχει πολυετές συμβόλαιο με την εταιρεία.

Βέβαια, οι φήμες αυτές επιβεβαιώθηκαν σήμερα (5/1) με την Aston Martin να εκδίδει ανακοίνωση, με την οποία ενημερώνει πως ο 57χρονος Αμερικανός με ρουμάνικες ρίζες αποχωρεί από την εταιρεία.

H ανακοίνωση της Aston Martin, ανέφερε τα εξής:

«Ο Ότμαρ Σαφνάουερ αποχώρησε από την εταιρεία και το ρόλο του στην ομάδα Formula 1 της Aston Martin θα διαχειριστεί η διοικητική ομάδα, μέχρι να οριστεί αντικαταστάτης».

Θα θέλαμε να τον ευχαριστήσουμε για τις υπηρεσίες που παρείχε στην ομάδα τα τελευταία 12 χρόνια και να του ευχηθούμε καλή επιτυχία στο μέλλον, καθώς αναμφίβολα θα αναλάβει νέες προκλήσεις.

Ευτυχώς, ηγείται και διοικείται από μια ισχυρή ομάδα ατόμων και είμαστε άνετοι να πάρουμε λίγο χρόνο για να διερευνήσουμε τις επιλογές πριν ανακοινώσουμε τη νέα δομή της ομάδας.

Η ομάδα επικεντρώνεται αυτή τη στιγμή στην προετοιμασία όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικού αυτοκινήτου για την έναρξη της σεζόν 2022».

Ο επόμενος προορισμός του πρώην διευθυντή της Aston Martin δεν έχει γίνει ακόμα γνωστός, ωστόσο η ομάδα που συλλέγει τις περισσότερες πιθανότητες για να τον αποκτήσει είναι η γαλλική Alpine.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News