FERRARI: Στις 17 Φεβρουαρίου η παρουσίαση του νέου μονοθεσίου της

FERRARI: H Ferrari ανακοίνωσε την ημερομηνία παρουσίασης του μονοθεσίου της για τη σεζόν του 2022 στη Formula 1, η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου.

H Ferrari ανακοίνωσε την ημερομηνία παρουσίασης του μονοθεσίου της για τη σεζόν του 2022 στη Formula 1, η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου.

Η Ferrari έγινε η δεύτερη ομάδα που έχει ανακοινώσει την ημερομηνία παρουσίασης του μονοθεσίου του 2022, αφότου η Aston Martin αποκάλυψε ότι θα παρουσιάσει την AMR22, την Πέμπτη, 10 Φεβρουαρίου.

Το όνομα του καινούργιου μονοθεσίου της Scuderia δεν είναι γνωστό ακόμα. Η κωδική ονομασία του στο εσωτερικό της ομάδας είναι το εγχείρημα 674. Φέτος, η Ferrari εορτάζει 75 χρόνια από την ίδρυσή της, οπότε δεν είναι απίθανο να δούμε αυτό τον αριθμό στην ονομασία του μονοθεσίου.

Δύο χειμερινά τεστ εξέλιξης θα πραγματοποιηθούν πριν την έναρξη της σεζόν, το πρώτο στην πίστα της Βαρκελώνης μεταξύ 23 και 25 Φεβρουαρίου και το άλλο στο Μπαχρέιν, μεταξύ 10 και 12 Μαρτίου.

Η Ferrari θα έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει φέτος τον καινούργιο της προσομοιωτή, η διαδικασία βαθμονόμησης του οποίο θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι την έναρξη των χειμερινών δοκιμών εξέλιξης.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News