Red Bull: Αποκάλυψε το νέο της μονοθέσιο

Red Bull: Η Red Bull έκανε την πρώτη της επίσημη εμφάνιση ενόψει της νέας σεζόν, μέσω μιας διαδικτυακής εκδήλωσης, παρουσιάζοντας και το «νέο» της μονοθέσιο…

Η Red Bull έκανε την πρώτη της επίσημη εμφάνιση ενόψει της νέας σεζόν, μέσω μιας διαδικτυακής εκδήλωσης στο φινάλε της παρουσίασε το «νέο» της μονοθέσιο…

Η Oracle θα είναι ο νέος βασικός χορηγός των Ιαπώνων, μετά την επίσημη αποχώρηση της Honda, ενώ ο Μαξ Φερστάπεν θα αγωνιστεί με το Νο.1.

Στη διαδικτυακή παρουσίαση το «παρών» έδωσε τόσο ο αγωνιστικός διευθυντής Κρίστιαν Χόρνερ όσο και οι δύο πιλότοι της ομάδας.

Ο Μαξ Φερστάπεν δήλωσε ανυπόμονος για τη νέα σεζόν και τις νέες αλλαγές:

«Αισθάνομαι αναζωογονημένος και έτοιμος να οδηγήσω ξανά, νιώθω καλά και είναι σημαντικό να προετοιμάζεσαι σωματικά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ειδικά όταν τα πράγματα αλλάζουν. Όσον αφορά το αυτοκίνητο, δεν ξέρουμε τι να περιμένουμε, οπότε είμαι ενθουσιασμένος που θα δω για πρώτη φορά στην πίστα πώς συμπεριφέρεται. Η μεγαλύτερη προσαρμογή αυτή τη σεζόν θα είναι οι νέοι κανονισμοί, οπότε θα χρειαστούμε λίγο χρόνο για να συνηθίσουμε το αυτοκίνητο. Τα υπόλοιπα είναι αρκετά ξεκάθαρα: δεν νιώθω επιπλέον πίεση αυτή τη σεζόν, απλώς θα κάνω αυτό που κάνω συνέχεια».

Από τη μεριά του, ο επικεφαλής της ομάδας, είπε:

«Με τις αλλαγές στους νέου κανονισμούς φέτος, όλη η φιλοσοφία έχει αλλάξει, πράγμα που σημαίνει ότι κάθε εξάρτημα είναι διαφορετικό από το περσινό αυτοκίνητο. Μέχρι να φτάσουμε στον πρώτο αγώνα, η RB18 δεν θα μοιάζει πολύ με αυτό που φαίνεται σήμερα, η εξέλιξη θα είναι πολύ γρήγορη καθώς προχωράμε στη σεζόν. Πιστεύουμε ότι έχουμε ένα καλό αυτοκίνητο για το 2022 και ήταν μια τεράστια προσπάθεια από την ομάδα, οπότε ανυπομονώ να δω το μονοθέσιο στην πίστα. Έχουμε το #1 στο μονοθέσιο φέτος και τώρα η πρόκληση είναι να το διατηρήσουμε και να υπερασπιστούμε αυτόν τον τίτλο με τον Μάξ».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News