Λιούις Χάμιλτον: «Ποτέ δεν είπα πως θα φύγω»

Ο Λιούις Χάμιλτον έδωσε το παρόν στην παρουσίαση του νέου μονοθεσίου της νέας Mercedes W13 και δεν θα μπορούσε να μιλήσει στους εκπροσώπους του Τύπου που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση.

Ο Βρετανός πιλότος απάντησε στα διάφορα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν μετά τον τελευταίο αγώνα της περσινής χρονιάς κι έκαναν λόγο για αποχώρησή του λέγοντας πως ποτέ δεν είπε ότι θα σταματήσει παραδεχόμενος βέβαια πως αυτό που συνέβη στο φινάλε της περσινής σεζόν ήταν πολύ δύσκολο για τον ίδιο να το διαχειριστεί.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Λιούις Χάμιλτον:

Για τον φινάλε της περσινής σεζόν και το πως το αντιμετώπισε:

«Ποτέ δεν είπα πως θα φύγω. Αγαπώ αυτό που κάνω και είναι προνόμιο για εμένα να δουλεύω με ένα τόσο μεγάλο γκρουπ ανθρώπων. Σε κάνουν να νιώθεις ως μέλος μιας οικογένειας, μέλος μιας ομάδας, με την οποία έχετε ένα κοινό στόχο. Δεν υπάρχει άλλο παρόμοιο συναίσθημα. Το τέλος της προηγούμενης σεζόν ήταν μία πολύ δύσκολη στιγμή για εμένα και έπρεπε να κάνω λίγο πίσω και να αφοσιωθώ στον εαυτό μου. Είχα γύρω μου την οικογένειά μου και δημιουργήσαμε φοβερές στιγμές. Εν τέλει όμως ήρθε η στιγμή που αποφάσισα πως πρέπει να επιτεθώ και καθώς πλησιάζουμε τη νέα σεζόν να ξεκινήσω τη δουλειά με τον Τζορτζ (Ράσελ) και τον Τότο (Βολφ)».

Για τον νέο του teammate, Τζορτζ Ράσελ:

«Είναι συναρπαστικό να βλέπεις τον Τζορτζ να έρχεται στην ομάδα και να φέρνει την ενέργειά του μαζί. Ήδη μπορώ να το δω αυτό μέσα στην ομάδα και πιστεύω πως θα είναι μία συναρπαστική σεζόν. Είναι πάντα θετικό το να βλέπεις νέο αίμα στην ομάδα. Ο Τζορτζ έχει έως τώρα μια φανταστική καριέρα, όχι μόνο στην πορεία του προς τη Formula 1 αλλά και στο ίδιο το σπορ. Ανυπομονώ να τον δω να βελτιώνεται και να δουλέψω μαζί του».

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News