Formula 1: Κανονικά το GP της Σαουδικής Αραβίας

Ανακοίνωση σχετικά με τα όσα συμβαίνουν στη Τζέντα εξέδωσε η ομοσπονδία του μηχανοκίνητου αθλητισμού της Σαουδικής Αραβίας.

Κανονικά θα πραγματοποιηθεί το Grand Prix της Σαουδικής Αραβίας, παρά την επίθεση που έγινε δέκα χιλιόμετρα μακριά από την πίστα, σε εγκαταστάσεις της Aramco.

Οι ανησυχίες των οδηγών ήταν έντονες, κάτι που έφερε και την καθυστέρηση της έναρξης του FP2, παρόλα αυτά τόσο οι αρχές του αγώνα όσο και της χώρας, έκαναν λόγο για ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Για όσα έγιναν τις τελευταίες ώρες στην περιοχή της Τζέντα, όσο και για τη συνέχεια του αγωνιστικού προγράμματος, αναφέρθηκε μέσω ανακοίνωσή της η ομοσπονδία μηχανοκίνητου αθλητισμού της χώρας:

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Γνωρίζουμε την επίθεση που έγινε σε εγκαταστάσεις της Aramco νωρίτερα το απόγευμα και παραμένουμε σε άμεση επικοινωνία με τις αρχές ασφαλείας της χώρας αλλά και τη FIA και τη Formula 1, για να διασφαλίσουμε την απαραίτητη ασφάλεια και τα μέτρα που πρέπει να εφαρμοστούν. Τόσο για την ασφάλεια των επισκεπτών του Grand Prix της Σαουδικής Αραβίας όσο και των οδηγών, των ομάδων και των μετόχων. Το αγωνιστικό πρόγραμμα θα συνεχιστεί κανονικά».

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News