Formula 1: Η διαδικτυακή «παρουσίαση» της νέας Alpha Tauri AT03

Η Alpha Tauri εμφάνισε τον χρωματισμό που θα έχει το νέο της μονοθέσιο, η ΑΤ03

Η Alpha Tauri παρουσίασε διαδικτυακά το νέο μονοθέσιο ΑΤ03 που θα οδηγούν οι Πιέρ Γκασλί και Γιούκι Τσουνόντα στη Formula 1 το 2022, ωστόσο δεν είδαμε και… πολλά, παρά μόνο τα χρώματά του.

Παράλληλα, παρουσιάστηκε και η σειρά ενδυμάτων, ωστόσο όπως ήταν αναμενόμενο το ενδιαφέρον στράφηκε στην ΑΤ03, στην πλάτη της οποίας θα συνεχίσει να βρίσκεται η μονάδα ισχύος της Honda, όμως το όνομα και το έμβλημά της, θα απουσιάζουν.

Η Alpha Tauri έχει έναν και μοναδικό στόχο. Ποιός είναι αυτός; Μία εξαιρετική επίδοση όπως η φετινή η γιατί όχι και ακόμη καλύτερη! Αξίζει να σημειωθεί ότι τελείωσε τη χρονιά με 142 βαθμούς και με την 6η θέση στο πρωτάθλημα κατασκευαστών.

 

Ο Γκασλί είπε για τη νέα ΑΤ03 «Η φετινή χρονιά φέρνει τεράστιες σχεδιαστικές αλλαγές, καθώς η εμφάνιση και το σχέδιο του μονοθεσίου είναι εντελώς διαφορετικό κι έτσι η ομάδα ξεκινά εν λευκώ. Δεν θα μάθουμε την αληθινή απόδοση της ΑΤ03 πριν βγούμε στην πίστα της Βαρκελώνης, αλλά προς το παρόν δείχνει σπουδαία και ανυπομονώ για το ξεκίνημα της σεζόν», ενώ ο αγωνιστικός διευθυντής της ομάδας, Φραντσ Τοστ τόνισε πως «πιστεύω ότι καταφέρουμε να δημιουργήσουμε κάτι πολύ ιδιαίτερο».

Το μονοθέσιο, θα αποκαλυφθεί στη φυσική υπόσταση του την επόμενη εβδομάδα στις χειμερινές δοκιμές της Βαρκελώνης (23/2).

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News