MENU

Όλα όσα δήλωσε για την ψυχολογία των WAGS των ποδοσφαιριστών : Όλα όσα δήλωσε για την ψυχολογία των WAGS των ποδοσφαιριστών

Η Σούζι Γουόκερ είναι η πρώην σύζυγος του Ίαν Γουόκερ και αναφέρθηκε στη ψυχολογία των γυναικών των ποδοσφαιριστών αλλά και για τη σχέση του Τζακ Γκρίλις με την Σάσα Ατγουντ χαρακτηρίζοντάς τους ως το νέο ζευγάρι Μπέκαμ.

Ο Τζακ Γκρίλις και το μοντέλο, Σάσα Ατγουντ είναι το νέο ζευγάρι των γηπέδων και πολλοί είναι εκείνο που τους χαρακτηρίζουν σαν να είναι ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ όπως ακριβώς τους λέει και η Σούζι Ουόλκερ, η πρώην σύζυγος του Ίαν Γουόκερ

Η Σούζι Γουόκερ παραχώρησε μια συνέντευξη στη «The Sun» και μίλησε για την σύντροφο του Γκρίλις που για την οποία έχει αναφέρει πως είναι κομψή, έχει εξαιρετική εμφάνιση αλλά και ακριβό γούστο. Η ίδια έστειλε και ένα μήνυμα στο ζευγάρι, αναφερόμενη στη ψυχολογία των γυναικών των ποδοσφαιριστών ότι «Ένα λεπτό σε αντιμετωπίζουν σαν τον Πελέ, το επόμενο λεπτό σε αντιμετωπίζουν σαν να παίζεις για την Πέκαμ Τάουν».

Η Σούζι Γουόκερ ανέφερε επίσης πως «Εάν μπορούν να κρατήσουν τα πόδια τους στο έδαφος, δεν υπάρχει λόγος για τον Τζακ και τη Σάσα να μην είναι ο νέος βασιλιάς και βασίλισσα του ποδοσφαίρου. Η Σάσα είναι πολύ όμορφη και ο Τζακ είναι πολύ καλός με το ατίθασο χαμόγελο. Τα έχουν όλα και μεταξύ τους είναι πολύ ταιριαστοί. Δεν αποκλείεται να τους δούμε να παντρεύονται σύντομα. Έχουν ομοιότητες με το ζευγάρι Μπέκαμ».

Η ίδια, επιπλέον, ανέφερε και την εμπειρία που είχε όταν ήταν παντρεμένη με τον πρώην τερματοφύλακα, Ίαν Γουόκερ ότι επειδή δεν έπαιζε τότε καλά, όταν γινόντουσαν εκδηλώσεις, η Λέστερ ήταν πολύ «εχθρική» μαζί τους. Αναλυτικά είπε: «Δεν με ενδιέφερε πραγματικά το ποδόσφαιρο, αλλά μου άρεσε να κουβεντιάζω με όλα τα άλλα Wags στα σαλόνια των παικτών. Είχαμε μια απίστευτα λαμπερή ζωή με πολλά κοσμήματα, πολλές τσάντες και πολλές γοητείες, που σε εκείνη την ηλικία τα λαχταρούσα, κάπου το 1994. Ενώ ήμασταν ένα πολύ γνωστό ζευγάρι, το δημοφιλέστερο ήταν ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ, το «βασιλικό» ζευγάρι του ποδοσφαίρου. Έβγαινα με την Βικτόρια, έχει απίστευτο γούστο, τέλεια εμφάνιση και ζει σε ένα υπέροχο σπίτι, ήταν γενικά προσγειωμένη». 

Επιπλέον, πρόσθεσε: «Αλλά δεν ήταν η ζωή μας μόνο σαμπάνια, μεγάλα γεύματα και μέρες στο σαλόνι. Εάν ο σύζυγος ενός Wag είχε ένα κακό παιχνίδι ή είχε απορριφθεί από την ομάδα της Αγγλίας ή από την ομάδα του συλλόγου, η ζωή πολύ γρήγορα έγινε πολύ πιο δύσκολη. Όταν συμβεί αυτό, είμαστε έξω από τον ''κύκλο'' και μόνο μία ή δύο από τις γυναίκες έχουν επικοινωνήσει μαζί μου από τότε. Θυμάμαι ότι ο Ίαν μια φορά σούταρε σε έναν αγώνα στην Αγγλία, το οποίο έχασε, και μια από τις άλλες γυναίκες ήρθε κοντά μου και μου είπε: ''Θα είχαμε κερδίσει αν δεν ήταν ο άντρας σου''. Είχα ανατριχιάσει, καθώς δεν θα έλεγα ποτέ τέτοια πράγματα σε κανέναν». 

Επιπροσθέτως, ανέφερε: «Αν κάποιος νέος παίκτης συμμετείχε, θα έκανα πάντα μια προσπάθεια να καλωσορίσω την σύντροφό τους, όπως έκανα με τη σύζυγο του Ντένις Γουάιζ όταν ήρθε στη Λέστερ. Αν δεν είχαμε πρόσκληση μέχρι τις 5 το απόγευμα, τόσε σήμαινε πως δεν θα πηγαίναμε καν στο δείπνο». 

Η συμβουλή της Σούζι προς τη Σάσα και τον Τζακ είναι να απολαύσουν την υψηλή ζωή ενώ «οδηγούν» προς την κορυφή γιατί όλα μπορούν να γκρεμιστούν: «Είναι διασκεδαστικό όταν είσαι στην ηλικία τους, με πολλά υπέροχα σπίτια, αυτοκίνητα και διακοπές. Αλλά είναι δύσκολο να ζεις σε τέτοιου είδους προβολείς. Ανησυχείτε πάντα ως Wag ότι κάποια πιο όμορφη θα έρθει ανά πάσα στιγμή, οπότε το μόνο που θα έλεγα στη Σάσα είναι: ''Να είσαι ο εαυτός σου, να είσαι ευγενική, μην είσαι αδίστακτη''».

 

NEWSROOM | ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

X

TOP CLUBS

TOP LEAGUES

SPORT LIFESTYLE